İnceleme Intel Arc A750

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RT medium ayarında RX 7600'dan belirli başlı oyunlarda daha fazla performans göstermiş. Muhtemelen driver Update'leri ile önlerine daha çok geçecek gibi duruyor. Sadece watt ile alakası yok bu arada 3060'dan RAW gücü olarak da daha güçlü Arc 750.

Bende saf güç artık anlamsız diyorum, Ray Tracing açmak için RT Core'un yoksa akıcı oynayamazsın.

Bende saf güç artık anlamsız diyorum, Ray Tracing açmak için RT Core'un yoksa akıcı oynayamazsın.

3060 RT açıldığı zaman ölüyor ise Arc 750 de ölüyor o zaman. İkisi de aynı RT Core'ye sahip. Testler YouTube üzerinde paylaşılıyor ve RT açıldığı zaman bile 60FPS 1080p stabil oynatıyor ise bence gayet iyi kart.

Aga 4952 biraz sorunlu bende görüntü problemleri yarattı böyle kartlarda WHQL driver kullanmak daha iyi hem kart ömrü hem sıkıntı yaşamamak için önerim 4887 WHQL driveri.

O boşta tüketimi ayarla çözebiliyorsun son güncellemelerle DX 11'deki sorunlar da büyük ölçüde çözüldü bildirim bırakırsan nasıl düşürebileceğini açıklayabilirim.

Kartını değerinde satarsan neden olmasın ama arada 3 4 k olmadan geçmeye gerek yok bir de kart rahat değil biraz meşakkatli.

Son düzenleme:
Görüntü problemlerinden kastığınız ara sıra görüntüde bozulmalar mı?

Görüntü problemlerinden kastığınız ara sıra görüntüde bozulmalar mı?

Ara sıra değil 1 2 defa oldu bir de bir ara LoL'de Alt Tab atınca oyun çöküyordu bunlar bence normal karşılanacak deneme kartlarında oluşabilecek şeyler bir de eğer PCI Express güç ayarını tasarrufa almazsan 35 wattdan aşağı inmiyor.

Ayarları yapılı şekilde kullanıyorum bende hiçbir sorun yok fakat bu yeni driver güncellemesi bende de ara sıra texturede bozulmalara yol açtı şu anlık sabit olarak bundayım artarsa düşüreceğim muhtemelen.

Hocam 4887'ye dön istersen daha iyi geldi o bana yeni driver gelince geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…