İnceleme Intel Arc A750

Rx 570 4gb kullanıyorum bu karta geçersem farklı bir deneyim yaşamış olur muyum önerir misiniz ?

Rx 570 4gb kullanıyorum bu karta geçersem farklı bir deneyim yaşamış olur muyum önerir misiniz ?
RX 570 ile uğraşmış biri bu kartla da başa çıkabilir diye düşünüyorum. Belki denenebilir. Tabi A750'nin oynattığı oyunları göze alarak hareket edilmeli.

İtopyadaki mod-art arc 2 sistemini almayı düşünüyorum.Normalde Planet Entry sistemini alacaktım stoklar bitti.Oynayacağım oyunlar fifa valorant ets forza gibi oyunlar.Önerir misin ekran kartını?

İtopyadaki mod-art arc 2 sistemini almayı düşünüyorum.Normalde Planet Entry sistemini alacaktım stoklar bitti.Oynayacağım oyunlar fifa valorant ets forza gibi oyunlar.Önerir misin ekran kartını?
Evet öneririm alabilirsiniz.

Evet öneririm alabilirsiniz.
Teşekkür ederim bu arada bu konuyu açtığınız için.Bu sistemi almaya karar vermem de çok yardımcı oldu.Kart çok sesli çalışıyor mu?Bir de bazı forumlarda çok fazla güç tüketiyor tarzı yorumlar yapılmış bu kart için siz ne dersiniz?

TDP’si 225w biraz fazla güç tüketiyor. Fan sesi yüksek değil, zaten kart ağır biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…