PC Intel Arc B580 10.832 TL!

Akakçe'de en ucuz 12.500 TL bandında. Alacak olan varsa kaçırmasın. Son 2 ayın en düşük fiyatı.

Eki Görüntüle 2454766

Bilmeyen varsa kısaca açıklayayım: Intel'in yeni bir GPU'su ve NVIDIA tarafından RTX 4060 Ti seviyesinde bir performans sunuyor ve çok daha uygun fiyatlı. Bu fiyat bandında bana göre alınabilecek tek sıfır ekran kartı bu (bunu bir AMD'ci olarak söylüyorum). Eğer sıfır alacaksanız ve 10k civarı bütçeniz varsa kesinlikle bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.
Bu fiyata güzel cidden hele ki rtx 4060 fiyatları bu denli artmışken hala sorunları olsa da alınır.

Güzel fiyat. Alınır bence.

Bence fırsatı olan kaçırmasın arkadaşlar birkaç haftadır kullanıyorum kartı 4k da epik ayarlarda gayet güzel akıyor oyunlar genelde xess kalite yardımıyla.

Güzel kart ama çok dengesiz. Bazı oyunlarda 4060 Ti 16GB dan daha iyi sonuçlar veriyor, bazı oyunlarda da 3060 ın bile gerisine düşüyor. Sanırım kart oyun motoru seçiyor yoksa bu kadar dramatik farkların başka açıklaması olamaz.

12 oyun 1440p ortalaması 3060 Ti ile kafa kafaya, tabi bu 9800x3D ile elde edilmiş değerler sizin ryzen 3600, 10400F tarzı giriş seviyesi yada daha kötü işlemcilerinizle bu kadar performans vermeyecektir malum Arc serisi işlemci seçiyor.

Alınır mı? illa sıfır istiyorum ve işlemcim de en kötü 5000 serisi diyenler için kesinlikle alınır ama ben almazdım, 2.elde temiz bir 6800XT alır önüme bakarım.

Bence erken biraz.
Sırf bunu diyen kişiler yüzünden A750 yerine 1660S aldım ben, hayatımda yaptığım en büyük pişmanlık.

Erken, kendini kanıtlayamadı gibi laflar için geç artık, gayet iyi ekran kartları, zamanında güvenemeyip almadığıma pişmanım ben.

Sırf bunu diyen kişiler yüzünden A750 yerine 1660S aldım ben, hayatımda yaptığım en büyük pişmanlık.

Erken, kendini kanıtlayamadı gibi laflar için geç artık, gayet iyi ekran kartları, zamanında güvenemeyip almadığıma pişmanım ben.

Arc 750 yerine RTX 3060 veya RX 6600 hadi olmadı RTX 2060 Super alınır sıfır veya ikinci elde hocam, GTX 1660 Super biraz absürt bir karar değişimi olmuş.

Yeni konular

Geri
Yukarı