PC Intel Arc B580 10.832 TL!

3060 al o zaman.
3060'ı neden sırf 12GB diye tercih edeyim? 4060, 3060'dan daha güçlü 8GB VRAM olmasına rağmen. Ayrıca 3060, 12GB'ın tamamını verimli kullanabilecek bir kas gücüne sahip değil. Hem B580 dururken neden üretimden kaldırılmış, 2 jenerasyon daha eski ve mantıksız bir kart alalım ki?

3060'ı neden sırf 12 GB diye tercih edeyim? 4060, 3060'dan daha güçlü 8 GB VRAM olmasına rağmen. Ayrıca 3060, 12 GB'ın tamamını verimli kullanabilecek bir kas gücüne sahip değil. Hem B580 dururken neden üretimden kaldırılmış, 2 jenerasyon daha eski ve mantıksız bir kart alalım ki?

VRAM'e bu kadar takanlar için dedim sen niye alındın.

Adamlar 3060 fiyatına 1080p 4060 Ti gücünde, 2K da ondan da daha kullanılabilir bir kart sunmuş. Verimlilik A750-770 ten sonra zirve yapmış. Yazılımsal olarak tek sorunun sürücülerin ekran kartının Max performansını daha veremediği bir karttan bahsediyoruz. Hala 4060 diyenleri anlamıyorum. %20'den fazla fiyat ve performans farkı var. Fiyatına göre verdiği FPS'e bakarsanız, tüm güncel oyunlarda verdiğiniz 1 dolara %40tan fazla FPS aldığınızı görürsünüz. Şu an piyasadaki orta-giriş seviyesi alınabilir tek oyun kartı bu ne yazık ki.
Katılıyorum kartı iki haftadır kullanıyorum 4k da xess yardımıyla gayet stabil oynatabiliyor güncel oyunları.

4060 risk istemeyenlere güzel, 1080P de 8gb vram ucu ucuna yetiyor.
B580 özellikleriyle aşırı F/P duruyor, performansı stabil mi ama onu bilmiyorum.
Diğer tarafta RX6600 uzun süre domine etti piyasayı ama onun da Ray Tracing performansı çok kötü.

4060 risk istemeyenlere güzel, 1080P de 8gb vram ucu ucuna yetiyor.
B580 özellikleriyle aşırı F/P duruyor, performansı stabil mi ama onu bilmiyorum.
Diğer tarafta RX6600 uzun süre domine etti piyasayı ama onun da Ray Tracing performansı çok kötü.
RX 6600'ün 4060 ve B580 ile alakasını çözemedim.

Sırf bunu diyen kişiler yüzünden A750 yerine 1660S aldım ben, hayatımda yaptığım en büyük pişmanlık.

Erken, kendini kanıtlayamadı gibi laflar için geç artık, gayet iyi ekran kartları, zamanında güvenemeyip almadığıma pişmanım ben.
Şu kartı bırakıp GTX bir kart mı aldınız? Ağzı olan konuşuyor forumda.

Şu kartı bırakıp GTX bir kart mı aldınız? Ağzı olan konuşuyor forumda.

Gerçekten ağzı olan konuşuyor.
Okuyabiliyor musun bilmiyorum ama pişman olduğum, o laflara kandığım için almadığımı yazmısım değil mi? Yazdığım şeyi okumadan cevap verme lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı