PC Intel Arc B580 10.832 TL!

Arc 750 yerine RTX 3060 veya RX 6600 hadi olmadı RTX 2060 Super alınır sıfır veya ikinci elde hocam, GTX 1660 Super biraz absürt bir karar değişimi olmuş.
O zamanlar bilmiyordum, 6600 fiyatına aldım maalesef.

İş yerinde bir arkadaşa aldık, birkaç ayar sonrası yağ gibi akıyor dedi. Bugün bir tane de ben sipariş verdim bakalım. Bu fiyata, bu risk alınır.

Sırf bunu diyen kişiler yüzünden A750 yerine 1660S aldım ben, hayatımda yaptığım en büyük pişmanlık.

Erken, kendini kanıtlayamadı gibi laflar için geç artık, gayet iyi ekran kartları, zamanında güvenemeyip almadığıma pişmanım ben.
Sen de A750 yerine 1660S almasaymışsın hocam ben mi aldırdım? Gayet mantıklı dediğim yeni ve erken bu kart için bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen de A750 yerine 1660S almasaymışsın hocam ben mi aldırdım? Gayet mantıklı dediğim yeni ve erken bu kart için bence.

Sizin gibilerin tavsiyesi yüzünden aldım, o yüzden yazdım gelenler sana inanmasın diye.
Mantıklı falan değil, gayet alınır.

Yani gelip almasaymışsın yazma bana, zamanında sizin gibilere inanıp aldım, pişman olduğumu söyledim, birisi alırsa bunu bilerek alsın yani.

Sizin gibilerin tavsiyesi yüzünden aldım, o yüzden yazdım gelenler sana inanmasın diye.
Mantıklı falan değil, gayet alınır.

Yani gelip almasaymışsın yazma bana, zamanında sizin gibilere inanıp aldım, pişman olduğumu söyledim, birisi alırsa bunu bilerek alsın yani.
Hocam 1660S almışsınız konuşturmayın yani beni. Ben kimseye alma demiyorum ki, sadece erken değil mi diyorum?

Hocam 1660S almışsınız konuşturmayın yani beni. Ben kimseye alma demiyorum ki, sadece erken değil mi diyorum?

Konuşun lütfen, 1660S almışsınız diyorsun, neden aldım söyleyeyim mi?
Sırf A750'ye erken dedikleri için, güven vermiyor patlar o olur bu olur dedikleri için aldım ben bu kartı, konuş lütfen dinliyorum seni.
Erken falan değil, tekrar söylüyorum, gayet güzel kart.

RX 5600 XT'den geçmeye değer mi?
Değer.

Ayrıca bu erken konusuna nasıl vardığınıda yazar mısın? Ne için erken?

Zannetmyiroum. 4060 Ti ve altında ki kartların hepsi 1080p kartı. 1080 için de 8 GB VRAM yeterli bence abartılıyor.

Genel olarak yetse de yeni nesil oyunlarda yetmiyor, mesela The Last of Us, en düşük ayarlarda bile 6 GB harcıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı