Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin.Bende az önce Gaming gecesinden 10.699a satın aldım. İnşallah memnun eder.
![]()
Intel Arc B580 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin.Bende az önce Gaming gecesinden 10.699a satın aldım. İnşallah memnun eder.
![]()
Intel Arc B580 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Intel Arc B580 ekran kartı 9500 TL'ye alınır mı? Bütçeme uygun ve geliştirmeler sonrası iyi bir seviyeye geleceğini düşündüğüm bir kart olduğu için tercih ediyorum.
Ben tek başına sandım. Sadece kart için sistem almamışsındır sanrıım.
Ne oldu hocam sonuç?Hayır ucuza 1080p sistem alacaktım bunu aldım. Kargo şimdi geldi işten dönünce kurup bakacağım.
Hocam bir kere kardeşim oynarken takıldı oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ben pek oturmuyorum o yüzden eve dönünce sorarım tekrar.Evet hocam bitane test videosundada forza 5 de sorun yaşıyordu ayıptır sorması sistemi kaça aldınız
Hocam çok teşşekürler bende arc b580 alacağım buda bana sistem tavsiyesi olduHocam bir kere kardeşim oynarken takıldı oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ben pek oturmuyorum o yüzden eve dönünce sorarım tekrar.
Ekran Kartı: Arc b580
Ram: Patriot Viper 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz
İşlemci: R5 7500F
Anakart: Asus B650 M-R
Ssd: Kingston Nv3 1 TB 6000/4000
Monitör: Lenovo Legion R27QE 2K
Kasa-Psu-Soğutucu: ZOKO amiral white dk431, 750w psu, ice 5 dikey soğutucu
Her şey toplam 36 bin
RDR 2 1080p Ultra ayarlarda 100 FPS civarında dolanıyorum. Cyberpunk 2077 1080p High-Ultra Ray Tracing ve FG açık 80 üstünde geziniyor. Spider Man'de RT açık 80 FPS üstü alıyor. Şu anlık driver'ın aşırı işlemci kullanımı var. Yoğun CPU kullanan alanlarda FPS düşebiliyor. 14400F var bende çok sıkıntı olmuyor ama daha güçsüz işlemcilerde sorun olabilir. Benim ilk bilgisayarım bu, canavar gibi geliyor.Ne oldu hocam sonuç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.