Intel Arc B580 alınır mı?

Heiland

Femtopat
Daha fazla  
Intel Arc B580 ekran kartı 9500 TL'ye alınır mı? Bütçeme uygun ve geliştirmeler sonrası iyi bir seviyeye geleceğini düşündüğüm bir kart olduğu için tercih ediyorum.

Intel Arc B580 ekran kartı 9500 TL'ye alınır mı? Bütçeme uygun ve geliştirmeler sonrası iyi bir seviyeye geleceğini düşündüğüm bir kart olduğu için tercih ediyorum.
Alinir. Dilersen duzenli olarak oynadigin oyunlar ozelinde benchmark'larini izle. Eger cok sikintiliysa oynadigin oyunlarda bosuna basini agritma. Dedigin gibi driver sorunlari cozulur illa ki, cok takmam diyorsan al. TL basina alacagin fps'in en yuksek oldugu kart olabilir su an 0 ekran kartlari arasinda.

F/P hazır sistem içinde 7877 liraya geliyor ben aldım. 1080p'de şöyle 3-4 sene oynatır herhalde. Oyun oynarsam yorum yaparım.

Alinir. Dilersen duzenli olarak oynadigin oyunlar ozelinde benchmark'larini izle. Eger cok sikintiliysa oynadigin oyunlarda bosuna basini agritma. Dedigin gibi driver sorunlari cozulur illa ki, cok takmam diyorsan al. TL basina alacagin fps'in en yuksek oldugu kart olabilir su an 0 ekran kartlari arasinda.
Tamam usta dediğin gibi izleyeyim.
9500TL'ye nerede varmış.
Donanımhaber üzerinden bir arkadaştan satın aldım. Herkes tercih etmeyebilir. Benim siparişi bugün kargoya verdi. https://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=2653521&p=1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı