Intel Arc B580 yeterli performans vermiyor

YusufBeyT

Hectopat
Sistemim Ryzen 5 7500F, DDR5 16 GB RAM, Intel Arc b580. Black Myth: Wukong oynuyordum ve meraktan RTX 3060 performansına bakayim dedim YouTube'dan ve gördüğüm üzere RTX 3060, B580'den daha iyi performans veriyor. Sadece bu değil, arkadaşımda RTX 3060 var ve kendisiyle GTA 5 girdiğimde 100 FPS falan aldığını söylerken ben 70-80 hatta 60 FPS'leri görüyorum. Bu sizce normal mi?

Evet resizable bar açık. Peki bu driver sorunları çözüldüğünde bu sorunlar gider mi? Ben bu kartı almadan önce 4060 Tİ gücüne kadar çıktığını gördüğüm için almıştım ancak sonuç hüsran.

Sisteminin CPU ve GPU bakımından aynısı bende mevcut. Daha GTA V indiremedim. GTA dışında FPS/Sıcaklık testi yaptığın oyunlar var mı merak ettim. Beraber bi karşılaşma yapsak ikimiz içinde iyi olur diye düşünüyorum.

Sisteminin CPU ve GPU bakımından aynısı bende mevcut. Daha GTA V indiremedim. GTA dışında FPS/Sıcaklık testi yaptığın oyunlar var mı merak ettim. Beraber bi karşılaşma yapsak ikimiz içinde iyi olur diye düşünüyorum.
CS2'de 90-270 FPS arası sürekli değişiyor. The Last Of Us Part 2'de full ayarda yerden yere göre 60-90 FPS, Frame Gen heralde emin değilim öyle bir şey açınca 100-150 FPS alıyorum. Onun dışında Fortnite'de en son(2 ay önce falan) 60 FPS falan alıyodum ancak şu an nasıldır bilmiyorum. Değerler böyle benim. Sıcaklık ise ortalam 60-75 derece arası değişiyor.

CS2'de 90-270 FPS arası sürekli değişiyor. The Last Of Us Part 2'de full ayarda yerden yere göre 60-90 FPS, Frame Gen heralde emin değilim öyle bir şey açınca 100-150 FPS alıyorum. Onun dışında Fortnite'de en son(2 ay önce falan) 60 FPS falan alıyodum ancak şu an nasıldır bilmiyorum. Değerler böyle benim. Sıcaklık ise ortalam 60-75 derece arası değişiyor.
Bende The last of Us Part1'i yeni bitirdim fps değerleri sizin söylediğinize çok yakın ama %100de kullansa ekran kartını 61 derecenin üstünü görmedim bahsettiğiniz işlemcinin sıcaklığı mı?

CS'de ise 4:3 kullanıyorum 1280x1024 çözünürlük 200-380 arası yerine göre değişiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı