O fiyat bandında performans olarak daha iyi bir kart yok çünkü. B580 sürücüleri hâlâ sorunlu fakat ilk çıkışına nazaran azalmalar olduğu her şekilde belli bence ben zamanla daha da düzelteceklerine inanıyorum. Son zamanlarda B580 önerdiğim ve kullananlar hiçbir sorun yaşamadı bu demek olmuyor ki kart sorunsuz fakat ilk baştaki driver hatalarına göre azalmalar var.
Çoğu oyunda B580 önde fakat 1080p de çok iyi sonuç veremiyor kendisi ve %1 düşüşler biraz fazla. 2K kullanacaklar için B580 daha mantıklı gibi duruyor.
B580 ya da 4060 arasında kalsam benim seçimim B580 olurdu eğer işlemcim iyiyse. 8 GB VRAM günümüzde yetersiz kalıyor ve fiyatı da gereksiz pahalı 4060'ın.
Intel's Arc B580 aims to rival the RTX 4060 for just $250, but with CPU overhead issues impacting gaming performance, let's see how it fares at 50...
Ben zamanla daha iyi bir hale getireceklerine inanıyorum. B580 ile R5 5600 iyi bir ikili sayılmaz ileride yükseltme yaparım diyorsan mesela AM5 geçmek gibi o zaman mantıklı olur fakat herhangi bir yükseltme yapmam diyorsan bence B580 yanlış tercih olmuş. Onun yerine 2. elden 6800 XT alabilirdin.