Intel atom D525 için Windows 10 mu Windows 8.1 mi?

Hangisi?

• Windows 10

Oy: 6 27,3%
  • Windows 8.1

Oy: 16 72,7%

• Oy verenlerin toplamı
    22
Silinmez de. Siz yükseltmeyi mi denediniz? Temiz kurulum yapmazsanız hata alırsınız çünkü. USB ile yükseltme yapmak hiçbir zaman sorunsuz değildi.
Yükseltme yapmam gerekiyordu. Şu an PC açılmıyor bile.
PC açılırken kapanıyor ve geri yükleme bile yapamıyorum. Bilgisayar benim de değil.

Yükseltme yapmam gerekiyordu. Şu an PC açılmıyor bile.
PC açılırken kapanıyor ve geri yükleme bile yapamıyorum. Bilgisayar benim de değil.
Keşke yükseltme yapacağınızı söyleseydiniz. Dosyaları kurtarıp bilgisayara temiz kurulum yapabilirsiniz fakat başka bir bilgisayara ihtiyacınız var.

Keşke yükseltme yapacağınızı söyleseydiniz. Dosyaları kurtarıp bilgisayara temiz kurulum yapabilirsiniz fakat başka bir bilgisayara ihtiyacınız var.
Açılmama ısınmadan kaynaklıymış, Windows hata algılayınca otomatik 7'ye döndürdü ama mavi ekran verdi.
@Kerem00 @Enes3078 Windows 7'ye geri döndü. Medya dosyası ile Windows 10 kursam aynı macerayı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı