Intel atom işlemcili Samsung NC10 Notebook için Bliss OS nasıl olur?

Yer
Izmir. Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7-9750H
Nvidia GeForce GTX1660Ti
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba. Intel atom işlemciye sahip Samsung NC10 notebook PC var elimde .son günlerde sıkça gördüğüm blissos performansı nasıl olur yorum alabilir miyim? Eski bir bilgisayar olduğundan Linux sürümleri vs. bile çalıştırmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Intel atom işlemciye sahip Samsung NC10 notebook PC var elimde. Son günlerde sıkça gördüğüm blissos performansı nasıl olur yorum alabilir miyim? Eski bir bilgisayar olduğundan Linux sürümleri vs. bile çalıştırmıyor.

İlk başta söylemem gerek, her bilgisayara blissos denilen şey indirilmez. Ve ayrıca Android'in de Linux tabanlı olduğunu unutmayın. Oyun indiremedim ben. Belki iniyordu ama sadece Zoom isimli sohbet programını indirdiğimden gerek duymadım. Arada YouTube izliyordum güzeldi. Yani ofis kullanımı için çok kullanışlı, Oyunlar için belki şans'ı hakedebilir. Çünkü içinde 2020 üretim Android telefonlardan daha fazlar RAM vs. var. Siz oyun vs. oynayacak mısınız?

O zaman indirin hocam hatta nasıl yapacağınızı gösteren video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman indirin hocam hatta nasıl yapacağınızı gösteren video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam

Sadece YouTube ve YouTube Music kullanacağım.
İlk başta söylemem gerek, her bilgisayara blissos denilen şey indirilmez. Ve ayrıca Android'in de Linux tabanlı olduğunu unutmayın. Oyun indiremedim ben. Belki iniyordu ama sadece Zoom isimli sohbet programını indirdiğimden gerek duymadım. Arada YouTube izliyordum güzeldi. Yani ofis kullanımı için çok kullanışlı, Oyunlar için belki şans'ı hakedebilir. Çünkü içinde 2020 üretim Android telefonlardan daha fazlar RAM vs. var. Siz oyun vs. oynayacak mısınız?
Arkadaşlar durum şöyle siz amd64, x86_64 ya da x86 mimarisinde işlemci kullanıyorsunuz bu sebeple arm64 programlar çalışmıyor, çalıştırmak için ise emülatöre ihtiyaç var. linux tarafında waydroid gibi nimetler çok yardımcı oluyor bu konuda.

2 thread 32 bir intel bir işlemci sizdeki, size 32bit dağıtım lazım ya da eski sürüm windows.
Buradan 32 bit MX Linux indirebilirsiniz, hiç kullanmak nasip olmadı ama sevilen bir dağıtımdır.

Arkadaşlar durum şöyle siz AMD64, X86_64 ya da X86 mimarisinde işlemci kullanıyorsunuz bu sebeple ARM64 programlar çalışmıyor, çalıştırmak için ise emülatöre ihtiyaç var. Linux tarafında waydroid gibi nimetler çok yardımcı oluyor bu konuda.

2 thread 32 bir Intel bir işlemci sizdeki, size 32 Bit dağıtım lazım ya da eski sürüm Windows.
Buradan 32 Bit MX Linux indirebilirsiniz, hiç kullanmak nasip olmadı ama sevilen bir dağıtımdır.

Önerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim

Önerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim
Soyle bir mevzu da var. Artik hic bir telefon 32bit degil, haliyle kimse 32bit arm hele hele x86 masaustu islemcisi mantigiyla uretilmis islemcilere(bi ara intel mobil pazara acilmayi denedi atom islemcilerle, beceremedi) program uretmiyor, o sebeple elinizde boyle emulator vesair olmadikca Android programlarini bile acamazsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı