Intel B950 sistem cinnamon sürümünü kaldırır mı?

401916

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Mint kuracağım. Fakat merak ettiğim bir konu var. Sistemim cinnamon sürümünü kaldırır mı? Akıcı kullanabilir miyim?
Sistem.
Intel b950.
Intel HD Graphics.
4 GB RAM.
250 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela; 6 sekme, Discord, Spotify açarsam

Daha iyi bir islemci ile denemistim, bu gibi programlar acik olunca stabil calismiyor. Mesela Nemo'ya cift tikladiginda 10 saniye sonra acilmasi gibi durumlar oluyor.

1.5. 2 GB RAM yer.

Cinnamon ortami bosta zaten 1GB yiyor. Bunlari acinca cok daha fazla kullanacaktir, eminim. Test edildi, onaylandi, ben tarafindan.

Daha iyi bir islemci ile denemistim, bu gibi programlar acik olunca stabil calismiyor. Mesela Nemo'ya cift tikladiginda 10 saniye sonra acilmasi gibi durumlar oluyor.

Cinnamon ortami bosta zaten 1GB yiyor. Bunlari acinca cok daha fazla kullanacaktir, eminim. Test edildi, onaylandi, ben tarafindan.
Sizce kaldırıp Xfce sürümünü mü kurmalıyım?

Aslinda saf GNOME ortami daha az kaynak kullaniyor, onu deneyebilirsin. Olmazsa Mate'e de bakabilirsin.
GNOME sevemiyorum hocam maalesef. Mate kullandım ama onu da beğenmedim. Şu an tarayıcı da 3 sekme açık. 1 sekmede video var. 1600 MB RAM tüketimi mevcut. Sizce RAM'i 8 GB yaparsam bunlar çözülür mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı