Intel Core 2 Duo Radeon HD 3400 Sistem Windows 10'a Geçmeli mi?

Flarizm

Decapat
Yer
Kayseri
Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar elimde yaklaşık 16 yıllık bir laptop var ve Windows 7 işletim sistemine sahip. Windows 10 geçiş yapar isem oyunlarda FPS artışı sağlar mıyım? Sizce cevaplarınızı bekliyorum.

Sistem özelliklerim:
RAM: 3GB.
İşlemci: Intel Core 2Duo CPU P8400 2,26 GHz 2, 27GHz.
Sistem türü: Windows 7 64 Bit.
Ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 3400 series 1528MB.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS artışı yerine daha çok yavaşlar. SSD mi var HDD mi? Muhtemelen HDD var. Bence gerek yok Windows 10 geçmeye.

Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar elimde yaklaşık 16 yıllık bir laptop var ve Windows 7 işletim sistemine sahip. Windows 10 geçiş yapar isem oyunlarda FPS artışı sağlar mıyım? Sizce cevaplarınızı bekliyorum.

Sistem özelliklerim:
Üretildiği tarihteki işletim sistemi en hızlısıdır, eski parçaya bu günkü Windows 10-11 kurdukça tam tersine aşırı yavaşlar. Windows 7 dursun.

Laptop ekran kartı değişmez. Oyunda FPS'yi belirleyen şey o kart. O yüzden yapabileceğin bir şey yok.

Genel kullanım açısından RAM'ini 2+1 yerine 2+2 şeklinde 4 GB yapabilirsin. Bir de SATA SSD alırsan Windows açılışı hızlanır. Bu ikisi de oyunda FPS artışı "yapmaz".

Sistem özelliklerim:

Hocam SSD yok ise Windows 8.1 SL kurabilirsiniz. Biraz konu dışı ama hangi oyunları oynadığınızı sorabilir miyim? Sizinkinden ekran kartı dışında biraz daha güçlü bir laptopa sahibim oynayacak oyun arıyorum.

Sistem özelliklerim:

Windows 8 öneriyorum.

Hocam SSD yok ise Windows 8.1 SL kurabilirsiniz. Biraz konu dışı ama hangi oyunları oynadığınızı sorabilir miyim? Sizinkinden ekran kartı dışında biraz daha güçlü bir laptopa sahibim oynayacak oyun arıyorum.
Oynadığım oyunlar Hearts Of İron 4, Victoria 2 ve Minecraft

FPS artışı yerine daha çok yavaşlar. SSD mi var HDD mi? Muhtemelen HDD var. Bence gerek yok Windows 10 geçmeye.
evet maalesef hdd kullanıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı