Intel Core 2 Quad Q8300 ve RX 550 2GB sistem GTA V kaldırır mı?

Sisteminiz kaldırır, ancak drop yiyeceksiniz. Çünkü RAM'iniz yavaş. 4GB olması normalde sıkıntı değil, ancak RX 550'ninizi tutacaktır 4GB RAM.

1080p Normal ile benchmark yapmaya başlayın, sonradan yavaş yavaş ayar yükseltirsiniz. Drop hissetmeye başlayınca ayarları geri düşürün.

Sisteminiz kaldırır, ancak drop yiyeceksiniz. Çünkü RAM'iniz yavaş. 4GB olması normalde sıkıntı değil, ancak RX 550'ninizi tutacaktır 4GB RAM.

1080p Normal ile benchmark yapmaya başlayın, sonradan yavaş yavaş ayar yükseltirsiniz. Drop hissetmeye başlayınca ayarları geri düşürün.
Yani denemeye değer diyorsunuz, indirip deneyeceğim o zaman. Sonuçları size aktarırım, teşekkürler.

Merhaba, aşağıda belirttiğim sistem GTA V açar mı? CS:GO'da 120-130 FPS alıyorum.
GTA V açarsa eğer 320 GB HDD daha alacağım, oraya yüklerim. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• PSU: Versatile VR-PSU300W.
• Anakart: ECS G31T-M7 v1.0.
• Işlemci: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz.
• Ekran kartı: Sapphire RX 550 Pulse 2 GB GDDR5 64 Bit.
• RAM: 4 GB Kingston DDR2 800 MHz (2x2)
• SSD: SanDisk SSD Plus 120 GB.

İşlemciyi 3 GHz yapmanı tavsiye ediyorum daha iyi olur
Oynatır.

Evet onu bende gözlemledim, işlemciyi 3 GHz'ye alınca bayağı bir fark oluyor ama sistem aniden kapanabiliyor ve çok ısınıyor işlemci çünkü Intel'in stok soğutucusu var. Şu an 2.5 GHz haliyle oyunda maksimum 74 derece ile çalışıyor.

Ben 8200 modelini 3 GHz almıştım fanı biraz hızlı çalıştırarak kurtulmuştum ısıdan.
Ani kapanma sorunu PSU'dan olabilir biraz yetersiz kalır.

1597653659244.png

1597653674642.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcin aşırı yetersiz. RAM az. 45+ FPS alıran şükür namazı kıl.
Online girmeyi aklının ucundan bile geçirme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı