Intel Core Duo 2 E8400 işlemciye overclock yapmak istiyorum

Beter Abi

Centipat
Yer
Cennet Mahallesi
Arkadaşlar merhaba, elimde E8400 işlemci mevcut ben buna Overclock yapmak istiyorum ama hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum.
  1. Overclock nasıl yapabilirim?
  2. Ne kadar overclock yapmam sağlıklı olur.
  3. Overclock yaptıktan sonra GTA 5 800x600 20 FPS oynayabilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim. Anakartım Gigabyte GA-G41M-combo Benchmark yapmıştım özellikleri tam haliyle böyle arkadaşlar.

Anladım fotoğrafı görünce korku oyunu sandım valla.

Bakayım ona ona bakarak overclock yapabilir miyim ben? Kasayı patlatmayayım gece gece?

Overclock biraz şans işi yavaş yavaş MHz arttırarak deneyin zaten zor bir şey değil açılışta BIOS'a girip değer yazıyorsun. Ama anakartın ve soğutucun iyi değilse voltaj vererek yapma ve yüksek değerlere çıkma

Valla hiç bilmiyorum kaç yıllık bilgisayar geçen gün pancar motoru gibi ses çıkarmaya başladı konu açtım arkadaşlar gress yağı önerdi onu sürdüm şimdi biraz daha iyi. Soğutucu Allaha emanet çalışıyor diye tahmin ediyorum ben buna overclock yapsam çok fazla performans artışı sağlar mıyım ona göre yapıp yapmamaya karar vereyim ben. GTA 5 hiç bir türlü açmaz mı?

GTA 5'i unutun onu bu işlemciye ekran kartı taksanız bile açmanız zor. Bu sisteme test veya fantazi için overclock yapın performans artışı beklemeyin

GTA 5'i unutun onu bu işlemciye ekran kartı taksanız bile açmanız zor. Bu sisteme test veya fantazi için overclock yapın performans artışı beklemeyin
Yapma be reyis benim arkadaşlar San Andreas'dan GTA V e geçtiler oynayacak kimsem kalmadı. Buna 100 TL lik ekran kartı taktırsam internet kafede çalıştırmaz mı?

Yapma be reyis benim arkadaşlar San Andreas'dan GTA V'e geçtiler oynayacak kimsem kalmadı. buna 100 TL'lik ekran kartı taktırsam internet kafede çalıştırmaz mı?

Maalesef hocam zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…