Intel Core Duo 2 E8400 işlemciye overclock yapmak istiyorum

Beter Abi

Centipat
Yer
Cennet Mahallesi
Arkadaşlar merhaba, elimde E8400 işlemci mevcut ben buna Overclock yapmak istiyorum ama hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum.
  1. Overclock nasıl yapabilirim?
  2. Ne kadar overclock yapmam sağlıklı olur.
  3. Overclock yaptıktan sonra GTA 5 800x600 20 FPS oynayabilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim. Anakartım Gigabyte GA-G41M-combo Benchmark yapmıştım özellikleri tam haliyle böyle arkadaşlar.

Stok soğutucu ne demek? Soğutucuyu daha yeni değiştirdi bilgisayarcı 25 kağıt verdim benim soğutucu da bozulmuş anlamadım vallahi.
İşlemcinin beraberinde gelen soğutucu. 25 liraya taktığı soğutucu en fazla 10-15 liradır. O soğutucudan hayır gelmez. Maaliyet kalemlerini üst mesajlara yazdım.

Bilgisayarcıya sordum nasıl bu iyi mi diye bundan iyisi yok dedi sistemin 10-15 derece düşer dedi hocam o yüzden taktırdım.
Adam malını satmak için der tabi. Ki eğer stock soğutucu bozuksa gerçekten referansı bozuk soğutucunun üstünden almıştır. Kaliteli soğutucular 200'den aşağı değil.
E8600 işlemci R7 240 GTA 5 açar mı?
Açması lazım.

Adam malını satmak için der tabi. Ki eğer stock soğutucu bozuksa gerçekten referansı bozuk soğutucunun üstünden almıştır. Kaliteli soğutucular 200'den aşağı değil.
Yapma be hocam güvendik bir de adama daha yeni geldi dedi bana bir şey daha soracağım benim kuzenin laptopta ekran kartıyla işlemci var bunları ben söksem kendi kasama taksam sıkıntı olur mu? Kuzene sordum kullanmıyormuş laptopu benim için sıkıntı olmaz dedi markası Fijitsu olması lazım laptobun.

Yapma be hocam güvendik bir de adama daha yeni geldi dedi bana bir şey daha soracağım benim kuzenin laptopta ekran kartıyla işlemci var bunları ben söksem kendi kasama taksam sıkıntı olur mu? Kuzene sordum kullanmıyormuş laptopu benim için sıkıntı olmaz dedi markası Fijitsu olması lazım laptobun.
Laptop bileşenleri masaüstüne takılmaz. Laptopun özelliklerini yazın yardımcı olayım. (GTA 5 açabilecekse laptopta oynayın ya da ekranı kırıksa monitöre bağlayarak laptopta oynayın)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı