Intel Core i5-12600KF için sıvı soğutma önerisi

turkuz212

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an stock fan ile %20-%30 kullanımlarda işlemcim 100 dereceyi görüyor. Kasamın üst kısmında 3 fan takılacak şekilde yer mevcut. Bütçem çok fazla yok 1500 TL kadar işimi görebilecek bir sıvı soğutma var mı?

LGA 1700 ile uyumlu olması lazım.

Son düzenleme:
Sıvı soğutucu yerine kule tipi alman daha yararına olur, bütçen düşük.

Thermalright Burst Assassin satın alabilirsin bütçen dahilinde. 500 lira daha ekleyebilirim dersen Phantom Spirit çok daha kaliteli bi' soğutucudur. Tabii satın almadan önce kasanın CPU soğutucusu için desteklediği yükseklik boyutuna da bakmalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Thermalright Burst Assassin satın alabilirsin bütçen dahilinde. 500 lira daha ekleyebilirim dersen Phantom Spirit çok daha kaliteli bi' soğutucudur. Tabii satın almadan önce kasanın CPU soğutucusu için desteklediği yükseklik boyutuna da bakmalısın.

Bunu almaya karar kıldım ama benim kasama uyar mı?
Kasa bu: Frisby FC-9310G USB 3.0 650W 80 Plus Dahili PSU'lu ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com

Hocam sizin sorununuzun ana sebebi kasanızın hava almaması.

Kasayla bir problemim yok tek sorunu mesh olmaması. Sorun tam olarak k serisinin çok ısınması ve verilen işlemci stock fandan hallice bir fan olması.

Bu önerdiğinin siparişini veriyorum. Test edeceğim aktaracağım.

Kasayla bir problemim yok tek sorunu mesh olmaması sorun tam olarak k serisinin çok ısınması ve verilen işlemci stock fandan hallice bir fan olması.

Bu önerdiğinin siparişini veriyorum test edeceğim aktaracağım.

Hocam kasa hiç hava almıyor. Tabii ki kullandığınız işlemciniz stok soğutucu ile kullanılmamalı.

Hocam kasa hiç hava almıyor. Tabii ki kullandığınız işlemciniz stok soğutucu ile kullanılmamalı.

Kasa nasıl hava almıyor? Öndeki 3 fan boşamı dönüyor anlamadım.

Kasa nasıl hava almıyor öndeki 3 fan boşamı dönüyor anlamadım.

Ayrıca kullandığım ekran kartı ortalama testlerde vs 75-77 derece görüyor ben denediğimde 76 derece gibi bir sonuç alıyorum. Anlamadım dediğinizi tam.

Kasa nasıl hava almıyor? Öndeki 3 fan boşamı dönüyor anlamadım.

Ayrıca kullandığım ekran kartı ortalama testlerde vs 75-77 derece görüyor ben denediğimde 76 derece gibi bir sonuç alıyorum. Anlamadım dediğinizi tam.
Hocam hava camın içinden nasıl geçecek?

Hocam hava camın içinden nasıl geçecek?

Dedim ya tek sıkıntımın kasayı mesh seçmemiş olmam 2 şekilde test ettiğimde en fazla 3 derece gibi bir durum oluyor şu an için bir aciliyeti yok 3 derece için.

Bu ürünün siyahını aldım ve test ettim. Normalde %20 kullanırken 100 derece gibi bir sonuç alıyordum ama bu önerdiğin fanı kullanınca o kadar fazla fark ettik.

Görsel yükleyeceğim ama hata veriyor. Neyse aldığım sıcaklık 10 dakika boyunca FurMark testinde ortalama 65 oldu. Çok teşekkür ederim önerin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı