Hem "14600k, 7800x3d'den daha performanslı oyunlarda" diyor hem de "neden 1080p testlerine bakıyorsun" diyor. Amaç işlemciyi yük altına sokmak ve fps değerlerine bakmaktır diye siz ve ben ayrı ayrı açıklamaya çalışıyoruz, "iş amaçlı Intel daha iyi" diyor. Konunun başında işten bahsetmedi, oyun kıyasına girip haksız olduğunu anlayınca konuyu değiştiriyor. Ödenen paraya göre alınan oyun performansında 7800X3D'nin açık ara önde olduğunu siz video ile ben msrp fiyatları ile anlatmaya çalışıyorum, anlık fiyattan bahsediyor. Soket olarak da zaten AM5 geleceğe yatırım diyorum, "soket aynı bile olsa PCI-E sürümü vs. eskide kalıyor anlamı olmuyor" diyor. Yahu İntel'de hiç yok bu olay. Adamlar her yıl çatır çatır soket değiştiriyor. Upgrade yapmaya kalksan anakart için kibar tabirle seve seve para harcaman lazım. Kaç madde yazdım şu ana kadar bilmiyorum ama aklı olan, okuduğunu anlayan rahatlıkla görür ki AM5 ve 7800x3d çok daha mantıklı. Tabii ki amaç oyun ise. Diğer konulara konunun başından beri hiç girmedim ve hiçbir markanın savunucusu olmadım. Savunduğum şey para veriyorsak neden en mantıklısını almayalım konusu. Birkaç tabir kullandım bundan dolayı 1 gün ban yedim. Aynı tabirleri bana yazan şahıs gümbür gümbür devam etti uyarısız bansız. Ayıptır.
Ban yediğim mesajımı ekran görüntüsü olarak ekleyeceğim, aynı kelimeler o şahısın mesajlarında duruyor, ne düzenleme ne ban hiçbir şey yok.
Eki Görüntüle 2211498
Not: kulaktan dolma bilgilerle konuşma tarzında mesajlar yazılmış, yaş ile ilgili şeyler de okudum. Arkadaşlar bilmiyorum kimi kast ettiniz ama biraz sert ifadelerle İntel'in eleştirdiğim için bana diyorsanız yaşım 26, özel eğitim öğretmeniyim. Kendim kazanıp kendim harcama yapıyorum. Foruma üye olduğum tarih çoğunuzdan yıllarca eskidir. Bunları söyleme sebebim kendimi kanıtlamak falan değil, kime neyi kanıtlayayım? Amacım yaşı küçük olan, babasının kazancıyla keyfine göre ürün satın alan birileriyle karıştırmamanız beni. Çünkü bu ağır bir itham benim nezdimde. Çok şükür lise yıllarından bu yana kendim kazandım paramı ve harcarken saçma sapan para savurmamanın neden önemli olduğunu biliyorum. İyi forumlar.