Elektronik Intel Core i5 14600K Kutulu İşlemci 9.899TL

Eyvallah hocam yine de son nesil olmak iyi olurdu.
Fiyat/performans olarak kaybın %8.3

IMG_5917.jpeg

Arkadaşlar merhaba işlemciyi değiştirmeyi düşünüyordum...
i5 12500'den bu işlemciye geçmeyi düşünüyorum render, yayın ve oyun için kullanıyorum mantıklı olur mu? İşlemci mi satacağım için upgrade maliyeti 5K gibi olacak. Almalı mıyım ?

@RavenLoft
B760 güzel bir anakart indirimde şu an 5.499TL
2-3bin daha verip ilk paylaştığım Z790'ı almanı öneririm.

i5 12500'den bu işlemciye geçmeyi düşünüyorum render, yayın ve oyun için kullanıyorum mantıklı olur mu? İşlemci mi satacağım için upgrade maliyeti 5K gibi olacak. Almalı mıyım ?
5K gibi bir maliyetle yükseltebiliyorsan bence Evet.

i5 12500'den bu işlemciye geçmeyi düşünüyorum render, yayın ve oyun için kullanıyorum mantıklı olur mu? İşlemci mi satacağım için upgrade maliyeti 5K gibi olacak. Alınır mı?

İkinci elde 14700K kovalarsın ya da bekle yeni işlemci çıkınca fiyatlar düşecektir. Ben bu paraya sadece 14700k ve üstüne veririm. Intel hak etmiyor daha fazlasını ki 14700k uyguna almıştım.

Burada bilgili insan bulabileceğine şüpheliyim zira tek yaptıkları Amd fanboyluğu. Ben dönemine göre işlemci alırım, kullanırım, atarım. Bugün intel benim için daha mantıklı diye intel fanı olmuyorum.
Forumda genel olarak mesaj sayısı fazla olan bı' kısı bır seyı ovduyse veya gomduyse onu goren bılgı sahıbı olmayan kısıler pesınden devam ettırıyor. Sonuc da dogal olarak fanboyluga kadar varıyor. İstedıgınız kadar arguman sunun, anlatmak ıstedıgınız seyı karsı tarafa ıletemeyeceksınız:( Zamanına gore marka degerlendırılmıyor burada artık.

Forumda genel olarak mesaj sayısı fazla olan bı' kısı bır seyı ovduyse veya gomduyse onu goren bılgı sahıbı olmayan kısıler pesınden devam ettırıyor. Sonuc da dogal olarak fanboyluga kadar varıyor. İstedıgınız kadar arguman sunun, anlatmak ıstedıgınız seyı karsı tarafa ıletemeyeceksınız:( Zamanına gore marka degerlendırılmıyor burada artık.
Teşekkürler destek yorumun için..

Kontrol ettim indirim bitmiş. Alanlara alabilenlere hayırlı olsun.

Ben de akşam peşin fiyatına 5 taksitle çektim 1 adet mantıklı olduğunu düşündüğüm için. Intel'de fiyatların fazla olduğunun farkındayım ama ileriye dönük hareket ettim. Aynı zamanda indirim çok makul seviyedeydi.

İkinci elde 14700k kovalarsın ya da bekle yeni işlemci çıkınca fiyatlar düşecektir. Ben bu paraya sadece 14700k ve üstüne veririm. Intel hak etmiyor daha fazlasını ki 14700k uyguna almıştım.

Keşke ülkemizde bekleyebileceğimiz bir ekonomi olsa… 1hafta evvel bakıyordum fiyatlara birkaç gündür forumu takip edemedim alışverişimi de ertelemiştim dün indirimi görünce aldım.

Son düzenleme:
Ben de akşam peşin fiyatına 5 taksitle çektim 1 adet mantıklı olduğunu düşündüğüm için. Intel'de fiyatların fazla olduğunun farkındayım ama ileriye dönük hareket ettim. Aynı zamanda indirim çok makul seviyedeydi.

Keşke ülkemizde bekleyebileceğimiz bir ekonomi olsa… 1hafta evvel bakıyordum fiyatlara birkaç gündür forumu takip edemedim alışverişimi de ertelemiştim dün indirimi görünce aldım.
Yurtdışı fiyatıyla aynı fiyata ve 5 taksitle aldınız hocam hayırlı olsun. Alabilenlerin 4 sene işlemci yükseltme derdi olmaz bir kaşıntı gelmediği sürece..

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullan. Takıp testini yaptın mı? Sıcaklık nasıl?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı