Dostum İntel almaya karar verdim. Zaten 2.el alacağım için en fazla 300 TL olacak şekilde en iyi işlemci modelini arıyorum ondan dolayı en baştaki soruyu sordum.
Dostum İntel almaya karar verdim. Zaten 2.el alacağım için en fazla 300 TL olacak şekilde en iyi işlemci modelini arıyorum ondan dolayı en baştaki soruyu sordum.
Yani İ5 daha iyi diyorsunuz doğru mu? Bir de 100 TL için 20 gün beklemek hiç istemiyorum. Önceden olsa sabrederdim ama 10 yıllık bir bilgisayara daha fazla katlanmak istemiyorum.
Yani İ5 daha iyi diyorsunuz doğru mu? Bir de 100 TL için 20 gün beklemek hiç istemiyorum. Önceden olsa sabrederdim ama 10 yıllık bir bilgisayara daha fazla katlanmak istemiyorum
Esonic H61FFL H61 DDR3 Soket LGA 1155 Anakart - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da