İntel Core İ5 4690 + R9 280X Oyun Performansı

Tuncay ve yorum yapan diğer arkadaşlarıma öncelikle çok teşekkür ederim. İleride 2 ekran kartı gibi düşüncem yok bide soracaktım unuttum 550 watt bu sisteme yeter değil mi ?

Bu sistem için 550W yeterlidir ancak forum.donanımhaber'deki arkadaşlarım sisteminiz için tercih ettiğiniz kasayı önermiyor. Kasanın boyu büyük gibi gözükebilir ancak Zalman Z3 Plus'tan daha küçük.

Mustafa Ünal o yorumumdan bir önceki yorumumu okursan neyi ima etmek istediğimi rahatça oynarsın dedim ki bunu nereye yazsam bana GTX970 öneriyorlar sanki ben para basıyorum 600 tl fark ediyor demiştim sonra arkadaşımız bana GTX970 önerdi ondan söyledim. O bile böyle bir tepki vermezken senin ne haddine benim neyi ima ettiğimi sorgulamak ?

Tuncay kardeş ben büyük kasaları daha çok seviyorum merak etme, gözüme daha hoş geliyor belki ileride modifiye gibi şeyler yaparım içine veya dışına o yüzden güzel olur benim için, yorumun için de teşekkür ederim.

Ay pardon ben yanlış anlamışım senin yazdığını :)

Sana 970 al diyenlere kulak asma. 280x rahatlikla 2 sene daha goturur. Ust sinif bir karttir. Fiyati aldatmasin 290 a yakin bir performansi var ve kasma denen seyi yasamazsin. Sistemin iyi

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı