Intel Core İ5 7500 ve GTX 1050 Ti Tabanlı Sistem Düşük FPS Sorunu

GeZZginn

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim:
  • GTX 1050Tİ 4GB
  • Intel Core İ5 7500
  • Asus Prime B250M-K
Call of duty İnfinite warfare gibi bir oyunda 40 derece sıcaklık, yüsekek ayarlarda 55-60 FPS alıyordum. Diğer oyunlarımıda ise CS:GO'ya girdiğimde en düşük ayarlarda 30 FPS alıyorum. Sonrasında Minecraft yükledim ve bunda da aldığı FPS 60 :( Youtube üzerinden sistemimin bu oyunlarda oyun performansına baktığım FPS'ler havada uçuşuyor. Bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücem hepsi güncel bilgisayarımı daha 1 hafta önce kurdum

Hocam bende ilk olarak oyun düşükte olduğu için kendisini vermiyor falan dedim yüksek ayarlara alınca daha da düştü :)

Şuan sistemimde COD infinite ve ghost var

Hata çözülmüştür
-ilk olarak yapmanız gereken nvidia experence üzerinden cs:go yu ataratıp oyuna girmeniz daha sonrasında ise oyunu yüksek ayarlarda oynayın ben en düşük ayarlarda oynayayım daha fazla fps alayım diye birşey yok isteseniz bile gözünüz algılamıyor :)
- Bu seferde fps yükseldi ancak ara sıra dibe çöküyorsa windows gün performansı modundadır bunu yüksek güç yapın ve rush b

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı