İntel Core i54690K ve Nvidia GTX960 Tabanlı Sistem Toplama

mehmetali7272

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bugün bu konu açmamın nedeni, konunun başlığında da görmüş olduğunuz gibi i5 4690K ve Nvidia GTX960 tabanlı sistem toplayacağım. Sorum şu:

Acaba topladığım sistemde herhangi bi hata var mıdır ?
Topladığım sistemde uyuşmazlık var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim. (Bu arada bu ilk konum. :) )
lkm0JE.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere işlemciniz Overlock edilebiliyor ama anakartınız Overclock desteklemiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama ben sandım ki, anakart O.C destekliyor. Çünkü bi ara Technopat'ta bu anakartla OC yapmıştılar, o yüzden bu aklımda kalmıştı.
Peki sizin önerebileceğiniz sistem var mıdır ?
( Bu arada bütçem max. 3.900TL'dir.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam2.488,52 TL
Toplam KDV447,93 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.936,45 TL
[TBODY] [/TBODY]
Bu sistemi alın daha çok performans alırsınız. Ayrıca o kadar masraf etmeye gerek yok bence. Bu fiyatlar sinerji bilgisayar fiyatları vatandan alacaksanız ordan da toplayabilirim.
 
Peki. Teşekkür ederim. Bu arada topladığım sistemde mutlaka Battlefield 4'ü mutlaka ultra veya very high'da ve Gta 5'i ultra veya very highta oynatacak bi sistem olmalıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki şöyle bi sistem topladım nasıl olur ? (Sadece anakartı değiştirdim. s advance sağolsun. O anakartla O.C yapamıyormuşum.)
qq.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerdiğim sistem gayet yeterli eğer para harcamak istiyorsan o başka. Topladığın sistem ile ilgili şunu söyleyebilirim sana, ekran kartı seçimin yanlış gtx 970 3000 tl bütçeye alınıyorken sen gtx 960 koymuşşun. Hard disk seçimin berbat. Sıvı soğutma biraz abartı olmuş. Ayrıca sen vatandan mı toplamayı düşünüyorsun?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı