Intel Core i7-11700K perakende CPU ilk kapsamlı incelemede test edildi

İntel boşa uğraşmış. Yaptığı işlemci 5800X ile yarışamıyor ve çok daha yüksek güç çekiyor. Ki büyük ihtimal daha da çok ısınacak. Bu sefer olmadı...
 
Kaça satacaklar merak ediyorum. Intel için 10. nesil pik noktası olmuş belli, 11. nesil rakiplerinden bariz geri kalmış, güç tüketimi de kontrol çıkmış. Artık revizyon şart. Fiyatları uygun tutarak bu nesli de atlatıp 12. nesilde devrimsel modellerle gelmeliler. AMD'nin üretim sorunları, global çip sıkıntısı ve gelecek DDR5 Intel için mükemmel fırsat eğer doğru kullanırlarsa.
 
O mimari ile normaldir Intel tekli çekirdek performansında AMD'yi geçmek için 19 İPC düştü ona rağmen performans yerlerde bu sezon birşey beklemeyin ne zaman yeni mimari ve üretim teknolojisi değişir o zaman görürüz.

11-nesil-intel-core-rocket-lake-islemciler-resmiyet-kazandi-technopat-3-1536x862.jpg
 
İntel sizi düşünüyor farkında değilsiniz. Ne güzel bir işlemci alıyorsunuz, sonrasında bilgisayarı açıp doğalgazı kapatıyorsunuz ve eviniz doğalgaz kullanılmadan ısınmış oluyor. Bilgisayarınız artık hem bilgisayar hem de elektrikli ısıtıcı olarak çalışıyor ve siz yine de mutlu olmuyorsunuz. Yazık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı