INTEL Core i7-3770 İşlemci için anakart ve RAM tavsiyesi

Yani illa oyun oynayacaksın diye bir şey yok. Ama evet gerçekten de öyle sadece anakart değil ASUS'un bütün ROG serisi ürünleri oyunculara özeldir.

Zaten bir oyun donanımı herşeyi çalıştırır. Yani program çalıştırıp oyun çalıştırmayan donanımlar da mevcut, ancak bir oyun bilgisayarı herşey için yeterlidir.
 
Çok beğendiğim be bir çok özellik taşıyan bu anakartı öneriyorum:

TeknoBiyotik: Gigabyte GA-Z77X-UP4-TH Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Thunderbolt) - Anakart - PC Bileşenleri

Artık hep ASUS-MSI'dan uzaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum arkadaşlar. Bakıyorum her şey bir kalıp oldu, hep aynı bileşenler öneriliyor. Bak bunun üstünde m-SATA var, Thunderbolt var. Geleceğe dönük. Çokta iyi notlar alan, fiyatının üstünde performans veren bir anakart olduğunu söylüyorlar. RAM tavsiyem ise şöyle olup, artan parayı ekran kartını bir üst modele geçirmenizi tavsiye ediyorum:

TeknoBiyotik: GSkill RipjawsX 8GB(2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit PC Belleği - Bellek (RAM) - PC Bileşenleri
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı