Intel Core i7 9700K vs AMD Ryzen 7 3700X

İ7 9700K vs AMD Ryzen 7 3700X

• AMD Ryzen 7 3700X

• İ7 9700K

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yorgun1adam

Centipat
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Aklıma bir soru takıldı. Soru ise AMD Ryzen 7 3700X vs İntel i7 9700K karşılaştırması yapmak.
Bana söylediklerine göre Ryzen 7 3700X daha iyimiş. İ7 9700K 2700 lira AMD Ryzen 7 3700X 2300 lira civarı ve Ryzen 7 3700X in fanı var ve daha iyi diyorlar nasıl oluyor ki? Arkadaşlar bu karşılaştırma herşey dahil olacaktır bu yüzden sadece FPS değerleri iyi olan şu bu demeyin.

i7 9700K için oy veren kişi sayısı bu foruma üye olup Technopat videolarını izlemeyen kişiler olucaktır büyük ihtimalle. Bütün karşılaştırmalarda bütün testlerde kafa kafaya veya daha iyi AMD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç düşünmeden 3700X alırdım. Çok yönlü ve gelecek vadeden bir işlemci ve sadece oyunla sınırlı değil.

Ayrıca AMD Intel gibi çorap değiştirir misali soket değiştirmiyor, bunun anlamı da ilerde upgrade yapmak için de 3700X avantajlı.

Yayın, render gibi işlemlerde de açık ara önde, oyun performansı olarak da çok güçlü. Bu yüzden önerim kesinlikle 3700X'tir.

Acaba render yaparken herhangi bir sorun olur mu? Diyelim 30 DK civarı sürer mi?
Çünkü 30 DK baya kısa bir zaman.
Çünkü 2 saat falan beklemek istemiyorum.
İntelden daha hızlı render yapıyor.

Sende aç bir kere bu forum da en çok hangi konular açılıyor diye bir bak bakalım. AMD Ryzen ısınıyor, AMD Ryzen kasma, AMD Ryzen oyunlar da takılma... Daha sayıyım mı?

Zaten Unlost ECO adlı sistemi alacağım. Sonradan 3700X e yükseltecektim.
Dedimki acaba 9.nesil anakartlı bir bilgisayar alsam sonraden 9700K ya yükseltsem iyi olurmu diye.

9700k yurt dışında mı 2700 TL?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…