Intel Core İ7 9750h macOS kurulumu sonrası sürücüleri yüklemek

Belisarius

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
İ7 9750h
İşlemci
Intel
Öncelikle merhaba, bugün Mac son sürümünü kurmaya çalıştım kuruldu fakat beyaz ekran sorunu, permission problemleri, Wi-Fi, ses sorunları ve OpenCore Configuration bile çalışmıyor. Config dosyasını siteden aldım kurulum da 5 saat sürdü anlamadım sorun nedir tek Hackintosh kullanmak istediğim için stabil olmasını istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim.

Kurulumun uzun yada kısa sürmesi internet hızınıza bağlı.
Ses için buna bak.
USB olmadan boot için buna bak.
Wifi için model belirt.
Ekran kartı için buraya bak.

Çok teşekkür ediyorum Mac@visa diye toplu uygulama kurulumu yapıyor sonucunu iletirim size.

Şuan sistemi kurdum ama her yapacağım işlemde admin kullanıcı adı ve şifre soruyor ve benim kendi koymuş olduğum değil izin vermiyor hiç birşey yapmama ilerleyemiyorum

Kurulumun uzun yada kısa sürmesi internet hızınıza bağlı.
Ses için buna bak.
USB olmadan boot için buna bak.
Wifi için model belirt.
Ekran kartı için buraya bak.
Müsait misiniz?

Son düzenleme:
Şuan sistemi kurdum ama her yapacağım işlemde admin kullanıcı adı ve şifre soruyor ve benim kendi koymuş olduğum değil izin vermiyor hiç birşey yapmama ilerleyemiyorum
Şİfre sorması doğal bir şey. Hata alıyorsan görsel yolla.

Buyurun bu şekildedir

Dosya Ekleri

• eb1ac779-fa5b-4f42-889f-885ba4b27744.jpeg
    eb1ac779-fa5b-4f42-889f-885ba4b27744.jpeg
    159,5 KB · Görüntüleme: 44
  • abf1c538-10be-4499-b709-ec8a97a3b76a.jpeg
    abf1c538-10be-4499-b709-ec8a97a3b76a.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 32
Ayarlarda hiçbir yer açık değil diskleri aktifleştiremiyorum kısacası hiçbir değişiklik yapmama izin vermiyor kurulum sırasında Apple ID falan gir demedi sadece lockscreen için kullanıcı adı şifre yazdırdı

Peki siz benim için config dosyası düzenleyebilir misiniz? Ben sizin yaptığınız dosyalar ile kurayım EFI ve opencore dahil garanti olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı