Intel DH61ww model anakartımın BIOS'unu güncelledim fakat güncelleme sonrasında açılma ekranında kalıyor.
BIOS ayarlarına vs. girebiliyorum fakat bilgisayar açılmıyor.
Intel DH61ww model anakartımın BIOS'unu güncelledim fakat güncelleme sonrasında açılma ekranında kalıyor.
BIOS ayarlarına vs. girebiliyorum fakat bilgisayar açılmıyor.
YouTube üzerinden video izleyerek yapıyordum. Anakartın artık driver desteği yokmuş Intel'in sitesinde ondan dolayı 4 adet güncellemeyi sırasıyla yaptırıyordu. Teker teker yaptım 3. yaptıktan sonra bilgisayar 3 defa yeniden başlatı kendisini daha sonra açılma ekranında kaldı ne kadar beklesemde gelmiyor görüntü. Ayrıca F7 yaparak BIOS Update bölümüne girip aynı versiyonu tekrar yüklemeyide denedim Flash'ı seçip enter yaptığımda kalıyor öylece donuyor.Ne zamandır öyle? Pc kapatıp açıp tekrardan biosaa girebilir misiniz.
Bios pilini çıkartıp tekrar takıp dener misiniz?YouTube üzerinden video izleyerek yapıyordum. Anakartın artık driver desteği yokmuş Intel'in sitesinde ondan dolayı 4 adet güncellemeyi sırasıyla yaptırıyordu. Teker teker yaptım 3. yaptıktan sonra bilgisayar 3 defa yeniden başlatı kendisini daha sonra açılma ekranında kaldı ne kadar beklesemde gelmiyor görüntü. Ayrıca F7 yaparak BIOS Update bölümüne girip aynı versiyonu tekrar yüklemeyide denedim Flash'ı seçip enter yaptığımda kalıyor öylece donuyor.
BIOS pilini çıkartıp tekrar takıp dener misiniz?
BIOS pilini çıkartıp tekrar takıp dener misiniz?
Çıkarttım biraz bekleyip taktım açtım siyah ekranda şu yazılar var.Bios pilini çıkartıp tekrar takıp dener misiniz?
Hemen deniyorum.
Çıkarttım biraz bekleyip taktım açtım siyah ekranda şu yazılar var.
The following are warnings that were detected during this boot.
These can be viewed in setup on the Event log page.
Warnıng: CMOS battery failure.
Warnıng: CMOS checksum error.
Warnıng: CMOS time not set.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.