Intel grafik seçenekleri sağ tık yapınca görünmüyor

Merhaba. Ben bilgisayarımı formatlamıştım sağ tık yaptığımda Intel'in grafik seçenekleri görünüyordu. Şu anda görünmüyor. Intel'in güncel sürücülerini kurdum fakat hala görünmüyor. Intel grafikleri kontrol merkezi falan var ama boş bir yere sağ tık yapınca Intel seçenekleri çıkmıyor. Hatta aygıt yöneticisinden baktım 2022 güncel sürümde.

Merhaba. Ben bilgisayarımı formatlamıştım sağ tık yaptığımda Intel'in grafik seçenekleri görünüyordu. Şu anda görünmüyor. Intel'in güncel sürücülerini kurdum fakat hala görünmüyor. Intel grafikleri kontrol merkezi falan var ama boş bir yere sağ tık yapınca Intel seçenekleri çıkmıyor. Hatta aygıt yöneticisinden baktım 2022 güncel sürümde.
İntel Grafikleri Kontrol Merkezi indirilecek sisteminize Microsoft Store üzerinden. Artık oradan erişebilirsiniz.

Hizmetler de normal olarak Intel HD Graphics Control Panel devre dışı olur.

Aşağıda ki fotoğraftaki tüm ayarları otomatiğe alıp deneyin;
1646516822895.png

Eğer bu ayarlar yok ise Microsoft Store üzerinden Intel HD Grafikleri Kontrol Merkezi'ni indirin.

Intel grafikleri kontrol merkezi indirilecek sisteminize Microsoft Store üzerinden. Artık oradan erişebilirsiniz.

Microsoft Store'dan Intel grafikleri kontrol merkezini indirin.

Hocam bu uygulamayı yüklemiştim hatta başlangıç menüsündede görünüyor çalıstırabiliyorum. Fakat benim merak ettiğim sadece masaüstüne falan sağ tık yaptığımda görünmüyor bilgisayarın çalışmasında, performansta, oyunlarda vs sorun olur mu? Onu endişe etmistim.

Hocam bu uygulamayı yüklemiştim hatta başlangıç menüsündede görünüyor çalıstırabiliyorum. Fakat benim merak ettiğim sadece masaüstüne falan sağ tık yaptığımda görünmüyor bilgisayarın çalışmasında, performansta, oyunlarda vs sorun olur mu? Onu endişe etmistim.

Hayır bende de olmuyor bende Intel ekran kartı kullanıyorum grafik kartını görev çubuğuna çekersen daha iyi olur bende aynısını yapıyorum.

Hayır olmaz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı