Intel H510 driver nereden bulunur?

Dosya Ekleri

• dadadadad.PNG
    dadadadad.PNG
    56,8 KB · Görüntüleme: 27
Anakartının markasına sistemden erişilemiyor, ya OEM bir anakart ya da Turbox gibi bir markanın anakartı muhtemelen. Bilgisayarını nereden aldın?

Bilgisayarımı tanıdığım toptan iş yapan bir bilgisayarcıdan almıştım, alalı nereden baksanız 2 sene oluyor OEM anakart demek nedir?
OEM basitçe markasız anakart gibi düşünebilirsiniz. HP gibi büyük markaların ürettiği anakartlar oluyor genelde ancak hazır sistemler veya başka markalar için üretilince OEM olarak yani kendi markalarını basmadan satıyorlar.

OEM basitçe markasız anakart gibi düşünebilirsiniz. HP gibi büyük markaların ürettiği anakartlar oluyor genelde ancak hazır sistemler veya başka markalar için üretilince OEM olarak yani kendi markalarını basmadan satıyorlar.

Böyle bir durumda beni zor duruma sokacak herhangi bir olay var mıdır peki 2 senedir bilgisayarımı kullanıyorum ve herhangi bir sorun göremedim dikkat etmem gereken bir husus veya aldığım yere tekrardan götürmemi önerirsiniz?

Böyle bir durumda beni zor duruma sokacak herhangi bir olay var mıdır peki 2 senedir bilgisayarımı kullanıyorum ve herhangi bir sorun göremedim dikkat etmem gereken bir husus veya aldığım yere tekrardan götürmemi önerirsiniz?
Hocam endişeniz olmasın, ayrıca sistem düzgün çalışıyorsa BIOS güncellemenize çok da gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı