Intel HD 2500 hız aşırtma

RPacK

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar, bende i5 3550 işlemci var, onun içinde GPU olaraksa HD 2500 var. Bu GPU, normalde 650 MHz aralığında çalışıyor. Ama ben bunu 1.15 GHz'ye kadar çıkabildiğini öğrendim. Bunu nasıl yapabilirim? Not: MSI Afterburner vb. OC programları önermeyin, çünkü onlar ekran kartını algılamıyor.

Merhaba arkadaşlar, bende i5 3550 işlemci var, onun içinde GPU olaraksa HD 2500 var. Bu GPU, normalde 650 MHz aralığında çalışıyor. Ama ben bunu 1.15 GHz'ye kadar çıkabildiğini öğrendim. Bunu nasıl yapabilirim? Not: MSI Afterburner vb. OC programları önermeyin, çünkü onlar ekran kartını algılamıyor.

Yüksek güç modunda zaten 1.15GHz değerinde çalışmıyor mu?

Vutututututu hocam o kartın kendine yararı yok. OC yapıp yorma bari kartı.

(Şimdi AMD fanboy damgası yiyebilirim ama yine de yazacağım.)
O CPU AMD APU'lara benzemez, sıkıntı çıkabilir, kararlı olmayabilir, ısınması çok yüksek ihtimal. Ben olsam yapmazdım.
Sen ne sanıyorsun ki burayı? Herkes biliyordur bence AMD CPU'ların daha iyi OC'lanabiliyor olduğunu.

(Şimdi AMD fanboy damgası yiyebilirim ama yine de yazacağım.)
O CPU AMD APU'lara benzemez, sıkıntı çıkabilir, kararlı olmayabilir, ısınması çok yüksek ihtimal. Ben olsam yapmazdım.
Bunun için fanboy denmez zaten "2500" eski bir hd graphics.
Hız aşırtma yaparsan yakarsın. Ben denemeye kalmıştım ve allah'tan olmamış.

Hız aşırtılıyor mu bilmiyorum ama bazı 3. parti sürücüleriyle 5 - 10 FPS'e tekabül edecek kadar performans artışı sağlayabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı