Intel HD Graphics 3000 ile UEFI kurulum yapılır mı?

IRoot

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarımda UEFI özelliği bulunmayan HD 7850 var. Bir de HD 3000 grafik var işlemci üzerinde. HD 3000 UEFI destekliyor. Sizce HD 3000 grafik kartı ile UEFI kurulum gerçekleşir mi?
Not: Anakartım Asus Z68-V

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI desteği BIOS ile alakalı bir olay, parçalara göre değişiklik gösteren bir durum değildir.

Ve evet, anakartınız UEFI'ı destekliyor.
Anakart destekliyor fakat ekran kartı desteklemiyor. Ama HD 3000 grafik kartında UEFİ desteği var. 7850 de yok. Bu sorun yaratır mı?

Anakart destekliyor fakat ekran kartı desteklemiyor. Ama HD 3000 grafik kartında UEFİ desteği var. 7850 de yok. Bu sorun yaratır mı?
Ekran kartı ile UEFI'nin bir ilgisi yok. Sen işletim sistemini UEFI olarak yükle.

Bir keresinde yüklemiştim ama ekran kartında UEFI özelliği bulunmadığı için UEFI olarak boot etmemişti :(
Alakası yok ekran kartıyla. Sen UEFI olarak kurulum dosyasını hazırlayamamışsındır o yüzden boot etmemiştir.

Alakası yok ekran kartıyla. Sen UEFI olarak kurulum dosyasını hazırlayamamışsındır o yüzden boot etmemiştir.
GPUZ adlı programı yükleyince ekran kartının UEFI özelliğini orada gösteriyor. O ne için o zaman üstad?

GPUZ adlı programı yükleyince ekran kartının UEFI özelliğini orada gösteriyor. O ne için ozaman üstad?
xROOT ortada bir yanlışlık var gibime geliyor, kardeşim sen Rufus programıyla Sistemi UEFI kurulum yapılabilecek şekilde Flash belleğe yazdır. BIOS'dan da UEFI özelliğini aktif et işletim sistemini yükle keyfine bak :)

xRoot ortada bir yanlışlık var gibime geliyor, kardeşim sen Rufus programıyla Sistemi UEFI kurulum yapılabilecek şekilde flah belleğe yazdır. Biostan da UEFI özelliğini aktif et işletim sistemini yükle keyfine bak :)
Senin sistemin UEFI mi? Ekran kartın nedir? Eve geçince dediklerini deneyeceğim kardeşim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı