Intel HD Graphics 3000 sistemde Windows 7'den Windows 10'a geçtikten sonra driver dosyası bulamamak

Ali_011

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 Gb
SSD veya HDD modeli
PP-7 Pro 256 Gb
İşlemci
İntel İ3-2310M 2.10 GHz
Intel® HD Graphics 3000WINDows 7'den Windows 10 geçtim, Drive dosyası bulamıyorum.

Eksi verenleri anlamıyorum sürücü bu kardeşim indir kur keyfine bak. Deiverpack en iyi driver find uygulamalarından biridir.

Artı -1 Eksi
Ayrıca geçen arkadaşın bir driver sorunu yaşarken bunu önerdim kullandı şu an sıkıntısı kalmadı.

Tamam kardeşim. Arkadaş denerse devam, denemez ise kaderini kabullen.

Kaderim değil dostum kolay yoldan iş yapmak varken yok oraya gir buraya gir şunu indir demenin alemi yok. Bir arkadaş daha kötü sorunla karşılaştı bunu denedi sorunu çözüldü.

'Bilgisayarda işlem yapılmayınca kapanıp açılıyor' konusundaki mesaj Çözüldü: Bilgisayarda işlem yapılmayınca kapanıp açılıyor

Boş öneri yapmıyoruz. İnsanları zorlamanın alemi yok.

Driver otomatik yükleme siteleri riskli sitelerdir. Zor duruma kalmadıkça belki de hiçbir zaman önerilmez.
Soruna gelince alttaki linkten sürücüyü yükle. Site Microsoft'un kendi arşividir.

Kurulumu şöyle yapacaksın:
- İndirme işlemi bittikten sonra içindekileri yeni oluşturduğun klasörün içine at.

Diğer işlemler alttaki videoda yer alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel HD Graphichs 3000 Win 10 Driver Manuel yüklemek için şu yöntemi kullan

1.) Bilgisayara sağ tık yap Yöneti seç;

yonet.png

2.) Yöneti açtıktan sonra aygıt yöneticisi sekmesine tıkla

aygit1.png

3.) Aygıt Yöneticisi kısmından görüntü başdağtırıcıları sekmesine tıkla. Orda senin yüklü olmayan Grafik bağdaştırıcısına sağ tık yap özelliklere tıkla

aygit2.png

4.) Açılan yeni pencerede ayrıntılar sekmesine tıkla ve özellik kısmından Donanım kimliklerine tıkla

aygit3.png

5.) Donanım kimlikleri kısmı açıldıktan sonra en üstteki özelliği seç sağ tıkla ve kopyala de.

aygit5.png

6.) Şimdi internet tarayıcını aç ve Google'den o kopyaladığın kimliği arat

arat2.png

7.) Driver Pack bu driver'ı bulacaktır. Ve ilgili siteye giriş yapıp Windows sürümünü seç. Seçtikten sonra Download Zip'e tıkla

islem1.png

8.) İndirdiğin zipli dosyayı bir klasör içine al sağ tıkla ve buraya ayıkla de.

islem4.png

9.) Şimdi ayıklanan klasörün içine gir ve dosya yolunu kopyala

islem5.png

10.) Tekrardan Aygıt özellikleri kısmında var olan sürücü sekmesine tıklayalım ve açılan sekmede sürücü güncelleştiri seçelim

islem2.png

11.) Sürücü güncelleştir kısmında açılan yeni kısımda var olan Bilgisayarımdaki sürücülere göz at seçeneğine tıklayalım.

islem3.png

12.) Ve bu kısımda var olan bu konumda sürücü ara kısmına az önce klasör içine ayıkladığımız ve kopyaladığımız dosya yolunu yapıştırıp sonraki seçeneğine tıklayalım.

islem6.png

Sürücü manuel olarak sorunsuz bir şekilde güncellenecektir. Bu yükleme bittikten sonra bilgisayarı kapatık tekrar açalım.

İyi sosyaller...

Driver otomatik yükleme siteleri riskli sitelerdir. Zor duruma kalmadıkça belki de hiçbir zaman önerilmez.
Soruna gelince alttaki linkten sürücüyü yükle. Site Microsoft'un kendi arşividir.

- İndirme işlemi bittikten sonra içindekileri yeni oluşturduğun klasörün içine at.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

benim vram da %0 onu nasıl yapabilirim

yaptım yine 0 diyor

Son düzenleme:
benim vram da %0 onu nasıl yapabilirim

yaptım yine 0 diyor
Dediğim driver indirdin mi? Bir de o yöntemi dene. Driver da işe yaramazsa driver pack indirip o şekilde dene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı