Eksi verenleri anlamıyorum sürücü bu kardeşim indir kur keyfine bak. Deiverpack en iyi driver find uygulamalarından biridir.
O yazılımı indirmesi şart değilEksi verenlerin sebebi DriverPack gibi yazılımları önermiyoruz.
O yazılımı indirmesi şart değil
Burdan zaten orjinal driver var neden uğraştırıyorsunuz insanı. Bu yazılım en güncel driver veritabanına sahip ve sitesinden de indiriliyor zaten.
Tamam kardeşim. Arkadaş denerse devam, denemez ise kaderini kabullen.
Driver otomatik yükleme siteleri riskli sitelerdir. Zor duruma kalmadıkça belki de hiçbir zaman önerilmez.
Soruna gelince alttaki linkten sürücüyü yükle. Site Microsoft'un kendi arşividir.
Kurulumu şöyle yapacaksın:
- İndirme işlemi bittikten sonra içindekileri yeni oluşturduğun klasörün içine at.
Diğer işlemler alttaki videoda yer alıyor.
Driver otomatik yükleme siteleri riskli sitelerdir. Zor duruma kalmadıkça belki de hiçbir zaman önerilmez.
Soruna gelince alttaki linkten sürücüyü yükle. Site Microsoft'un kendi arşividir.
Kurulumu şöyle yapacaksın:
- İndirme işlemi bittikten sonra içindekileri yeni oluşturduğun klasörün içine at.
Diğer işlemler alttaki videoda yer alıyor.
Dediğim driver indirdin mi? Bir de o yöntemi dene. Driver da işe yaramazsa driver pack indirip o şekilde dene.benim vram da %0 onu nasıl yapabilirim
yaptım yine 0 diyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.