Intel HD Graphics 4000 ile GTA 6 oynadım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen hesabımı silin konu açamıyorum, ayrılık mesajıma gülen hocalarım, ben 12 yaşında çok duygusal bir çocuğum anladınız mı? Bir daha bakmayacağım sizden ricam hesabımı silin. @Moderasyon Ekibi

Allah aşkına, utanmıyor musunuz? @Ardaaa11
Depresyona girmeden veya sinir krizi geçirmeden ben gidiyorum, hadi bir daha görüşmemek üzere...
Çocuk kriz geçirip ayrıldı sanırım, sizin haberiniz yok çok yeni gelmişsiniz konuya😀.

Lütfen hesabımı silin konu açamıyorum, ayrılık mesajıma gülen hocalarım, ben 12 yaşında çok duygusal bir çocuğum anladınız mı? Bir daha bakmayacağım sizden ricam hesabımı silin. @Moderasyon Ekibi

Allah aşkına, utanmıyor musunuz? @Ardaaa11
Depresyona girmeden veya sinir krizi geçirmeden ben gidiyorum, hadi bir daha görüşmemek üzere...
Çocuk elden gidiyehh.

Kesin, Webtekno'ya falan gitti veya şöyle bir mesaj atacak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama Technopat versiyonu😀.

.

Çocuk seçilmiş kişiydi GTA6 sadece onda vardı bize verebilirdi, ne yazık ki kaybettik.
Beklemek zorundayız. Hayııııır. GTA6'yı sadece o oynadı. Rockstar buna izin vermeyip çocuğu gömdü. Bunu resmileştirmeliyiz. Konu açıyorum. İnşallah onaylanır.

Her ne kadar komik olsa da olmasa da üzücü bir durum. İnsanların teknolojiyi ilgi duymasını isterken aynı zamanda bir çocuğu teknoloji forumundan soğutmuşsunuz gibi duruyor...
Hocam biz kalbinin kırılmasını zaten istememiştik. Kendisi dediği gibi birazcık herhalde duygusal ve önyargılıymış.
Beklemek zorundayız. Hayııııır. GTA6'yı sadece o oynadı. Rockstar buna izin vermeyip çocuğu gömdü. Bunu resmileştirmeliyiz. Konu açıyorum. İnşallah onaylanır.
Vazgeçtim, açmayacağım.
Burada kimsenin kalbinin kırılmasını kimse istemez zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı