Intel HD Graphics GTA V performansı

Tüm okul notlarım 90+ fakat ailem 97 yapmamı istiyor yapsamda gene bir şey almayacakları için...
Yarın doğum günüm annemden 80 TL'lik kulaklık istedim bana telefoncudan 5 TL'ye kulaklık aldı.
Dahasını siz düşünün yani.
Ailenden bir şey istemeyi bırakmalısın. Yaşın yetiyorsa (en azından ortaokul 7-8) bir işte çalışmayı düşünebilirsin karantine bitince. (ağır işlerden bahsetmiyorum, garsonluk veya kasiyerlik gibi). Birkaç ayda istediğin parayı elde edersin ve sistem toplarsın.
 
Ailenden bir şey istemeyi bırakmalısın. Yaşın yetiyorsa (en azından ortaokul 7-8) bir işte çalışmayı düşünebilirsin karantine bitince. (Ağır işlerden bahsetmiyorum, garsonluk veya kasiyerlik gibi). Birkaç ayda istediğin parayı elde edersin ve sistem toplarsın.

Ortaokul 7'ye gidiyorum.
Babamın restorantı olacak bu yaz orada çalışmayı planlıyorum ama para da vermezki :(
 
Tüm okul notlarım 90+ fakat ailem 97 yapmamı istiyor yapsamda gene bir şey almayacakları için...
Yarın doğum günüm annemden 80 TL'lik kulaklık istedim bana telefoncudan 5 TL'ye kulaklık aldı.
Dahasını siz düşünün yani.
Her şeyi ailenden beklememelisin. Bursluluk sınavına girip kazanıp kendi aylığını alabilirsin. Eminim böyle sorunun kalmayacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı