Intel HD Graphics ile hangi oyunlar oynanır?

İşletim sistemi: Windows 8.1 64 Bit.
İşlemci: Intel(R)
Bellek: 4 GB RAM.
DirectX sürümü: 11.
Ekran kartı: Intel (r) HD Graphics.
Yonga türü: Intel(R) HD Graphics family.

Bu sistemle CS:GO veya Valorant oynanir mi? LoL oynatiyor. Bir de bu sistemin oynatacagi oyunlar önerir misiniz?

İnternet hızın iyide GeForce NOW al.

Ekran kartı modeli ne tam olarak HD Graphics serisinin hangi kartı ? HD Graphics 2500, 4000 ve 5000 gibi yani. Intel HD Graphics yöneticisinin hakkında bölümünden öğrenebilirsin.

Aga ayni sistem neredeyse bende var hatta benimki bir tik daha düşük Dead Island 1 classic en yuksek de 30 FPS oynarsın Mafia 2 en düşükde 60 FPS oynarsın yüksekde ise 20-30 arası ddrace network 150 en az alırsın bir de arkadaşın falan varsa çok sarar FPS oyunu istiyorsan xonotic oyna grafiklere fazla takılmıyosan Mafia 1 classic oyna futbol oyunu seviyor san pes serisinde 2016 ya kadar FIFA serisinde 13'e kadar oynarsın GTA 1, 2, 3 San Andreas, Vice City biraz zorlarsan GTA 4 ve GTA 5 GTA fazla FPS düşmesi yersin ama FPS artırma videolari izlersen düzelir GTA 4 ise optimizasyon sorunu var ama internete çözümleri var sonra combat Master var ilk başta alışması zor ama alışırsın sonra assins Creed 1-2 rahat oynarsın bu oyunlar sana bir ömür yeter bence.

Aynı sistemin Windows 10'lusu var bende. Valorant, CS:GO, CoD. GTA 5 ve benzeri çoğu oyunu oynuyorum.
reis bende de sistemin aynısı ve windows 10 pro var ama ben gta san andreas en düşük grafik ayarlarında anca akıcı bir şekilde oynayabiliyorum orta yüksek ve çok yüksek grafik ayarlarında akıcılığı kaybediyor ve kasıyor sen nasıl oynuyorsun onları

Onu düşündüm de valorant gelirse almayi düşünüyorum

Sağol tavsiyeler için

Hocam o siteye göre cs go kaldiriyor işlemci intel celeron 1007u
Hocam bi sıkıntı var ama gta 5 ve valorantı kaldiriyo gosteriyo

Intel hd graphics family ile intel hd family aynı mi?
Intel HD Graphics Denetim Panelinden Bilgi kısmına gelirsen orada yazar tam kart ismi. (Örneğin Intel HD Graphics 2500)

Muhtemelen ekran kartın Processor Graphics olmalı yoksa yazardı tam isim orada da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı