Intel HD Graphics sürücüsü kısır döngüye giriyor

ernu

Megapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 5 aydır yeni bilgisayarıma Inter UHD driver güncellemeleri geliyor fakat sürekli olarak bir sorun yaşıyorum. Sorunu şu şekilde açıklayabilirim;
Aşağıdaki "Intel Driver Support" yazılımı üzerinden ilgili güncellemeyi indiriyorum ve normal kuruluma başlıyorum.
Kurulum sonunda bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor, fakat bu adımı tamamladığım zaman sürekli olarak kurulum ekranı tekrar açılıyor ve ben tekrar yeniden başlatıyorum. Bu döngü sürekli devam ediyor. Genellikle 2. veya 3. yükleme de artık iptal ediyorum. Zaten ilk yükleme sonunda da sürücü ekranında "Güncel" ibaresini görüyorum.

Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

1604991738397.png

Teşekkürler

Teşekkürler.
Ayrıca, netflix-youtube ve birçok sitede scroll hareketlerinde ekranda renk değişimleri oluyor.
Örneğin youtube'da video izlerken eğer bir dosya penceresi açarsam, klasör tamamen saydam oluyor. Youtube'da video sekmesinde biraz aşağıya doğru kaydırma yaparsam tüm renkler düzeliyor. Belki de bu da sürücü kaynaklı bir problemdir. Umarım düzeltebilirim.

Teşekkürler.
Ayrıca, Netflix-YouTube ve birçok sitede scroll hareketlerinde ekranda renk değişimleri oluyor.
Örneğin YouTube'da video izlerken eğer bir dosya penceresi açarsam, klasör tamamen saydam oluyor. YouTube'da video sekmesinde biraz aşağıya doğru kaydırma yaparsam tüm renkler düzeliyor. Belki de bu da sürücü kaynaklı bir problemdir. Umarım düzeltebilirim.

Dediğim yöntemi yaparsan düzelir dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı