Sosyal Kullanıcısı
Kilopat
Peki, sizce ne gibi oyunlar oynamalıyım?
Onu siz bileceksiniz, Valorant oynayabiliyorsanız eş değerlerine bakabilirsiniz CS:GO gibi.
Onu siz bileceksiniz, Valorant oynayabiliyorsanız eş değerlerine bakabilirsiniz CS:GO gibi.
Intel HD Graphics 5500Hepinize teşekkürler, anlamadığım olay ise günümüzdeki oyunları rahatlıkça oynayabiliyorum, Valorant'ta 90-120 arası FPS falan alıyorum. Birçok arkadaşım 2 GB RAM ile GTA 4 oynayabiliyor.
Sizce bu nasıl oluyor?
Teşekkürler, hangi oyunları oynayabileceğimi araştıracağım.Hocam dediğim gibi belki GTA 4 açabilir dediğim gibi kaç FPS vereceğinize bakmalısınız internetten.
Üzgünüm, dediğinizi doğru bulmuyorum bir sürü oyun oynamışlığım var, call of duty serisinde WW2 oyununu bile oynamıştım, half life gibi oyunlar zaten klasik olduğu için tabii ki oynadım.@zMiltrex bence oyun oynama o bilgisayarlaOyun oynarsan Left 4 Dead 2, Half Life 2 gibi o sene çıkan oyunları oyna. Oyun cihazı değil, günümüz için 4GB normal işletim sistemine ve uygulamalara yetmiyor siz oyun oynama derdindesiniz.
Teşekkür ederim.Ben bir tavsiyede bulunayım eğer hikaye seviyorsanız Fahrenheit'a bakabilirsiniz yakın tarihte bitirdim ve bayılmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.