Intel HD Graphics ve 4 GB RAM ile GTA 4 oynanır mı?

İnternetten sistemini ve oyunu yazıp bakabilirsin bir de ekran kaydının payı vardır muhtemelen videonun açıklama kısmına kayıt dışı kaç FPS yazılmıştır aşağı yukarı ne olacağı belli olur emin değilim bakabilirsin.

Onu siz bileceksiniz, Valorant oynayabiliyorsanız eş değerlerine bakabilirsiniz CS:GO gibi.

Call of Duty Black Ops, Modern Warfare, ghost gibi oyunları daha yeni bitirdim CS:GO'yu pek sevmiyorum, Battlefield 2-3 veya Far Cry 3 denemek isterdim fakat Far Cry 3 Config dosyası olmadan açamam bile düşünüyorum.

Hepinize teşekkürler, anlamadığım olay ise günümüzdeki oyunları rahatlıkça oynayabiliyorum, Valorant'ta 90-120 arası FPS falan alıyorum. Birçok arkadaşım 2 GB RAM ile GTA 4 oynayabiliyor.
Sizce bu nasıl oluyor?
Intel HD Graphics 5500
I3 5005U
4GB RAM ile 5-6 dk da bir (gerçekten ufacık) takılmalar oluyor 1280x720 diğer ayarlar en düşükteyken.

@zMiltrex bence oyun oynama o bilgisayarla :) Oyun oynarsan Left 4 Dead 2, Half Life 2 gibi o sene çıkan oyunları oyna. Oyun cihazı değil, günümüz için 4GB normal işletim sistemine ve uygulamalara yetmiyor siz oyun oynama derdindesiniz.
Üzgünüm, dediğinizi doğru bulmuyorum bir sürü oyun oynamışlığım var, call of duty serisinde WW2 oyununu bile oynamıştım, half life gibi oyunlar zaten klasik olduğu için tabii ki oynadım.
Ben bir tavsiyede bulunayım eğer hikaye seviyorsanız Fahrenheit'a bakabilirsiniz yakın tarihte bitirdim ve bayılmıştım.
Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı