Intel HD Graphics ve 4 GB RAM ile GTA 4 oynanır mı?

Benim PC aynı sistem ben Call of Duty Modern Warfare serisini rahat rahat oynadım Assassin's Creed 1 oynadım GTA san ile GTA vice oynadım Minecraft 1.16.5'e kadar rahat açar 1.17 kaldırmaz Half-Life 2 harika oyundur oyna.

@hknzcn6 ha şimdi anladım. 2012 ve önceleri olabilir. 2013'ten sonra oyun motorları değişti. Playstation 4 çıkınca oyun motorları değişti aynı şekilde PS5 çıkınca da oldu ve yeni konsol çıkana kadar o ağırlıkta devam edecek. GTA 4 2012'den önce eski oyun fakat o oyun zaten optimizasyonu kötü, optimizasyonu iyi olan oyunlar dediğim yıldan önceli oynanabilir. RAM 8GB yapılabiliyorsa çift kanal etkisiyle biraz iyi olabilir.

Hepinize teşekkürler, anlamadığım olay ise günümüzdeki oyunları rahatlıkça oynayabiliyorum, Valorant'ta 90-120 arası FPS falan alıyorum. Birçok arkadaşım 2 GB RAM ile GTA 4 oynayabiliyor.
Sizce bu nasıl oluyor?

Ben Vega 11 16 GB RAM orta ayarlar 50FPS falan alıyordum 20FPS düştüğü bile oluyordu GTA 4 optimizasyonu çok kötü bir oyun Valorant'ta yüksek FPS almanız normal hem daha yeni bir oyun hem optimizasyonu daha iyi.

Hepinize teşekkürler, anlamadığım olay ise günümüzdeki oyunları rahatlıkça oynayabiliyorum, Valorant'ta 90-120 arası FPS falan alıyorum. Birçok arkadaşım 2 GB RAM ile GTA 4 oynayabiliyor.
Sizce bu nasıl oluyor?
Ben i3-4170 HD Graphics 4400 4GB RAM'le oynamaya çalıştığımda sürekli drop giriyordu. Sende nasıl 90-120 fps şaşırdım doğrusu. 8GB RAM'de anca rahatlamıştı sistem.

@hknzcn6 ha şimdi anladım. 2012 ve önceleri olabilir. 2013'ten sonra oyun motorları değişti. PlayStation 4 çıkınca oyun motorları değişti aynı şekilde PS5 çıkınca da oldu ve yeni konsol çıkana kadar o ağırlıkta devam edecek. GTA 4 2012'den önce eski oyun fakat o oyun zaten optimizasyonu kötü, optimizasyonu iyi olan oyunlar dediğim yıldan önceli oynanabilir. RAM 8 GB yapılabiliyorsa çift kanal etkisiyle biraz iyi olabilir.

Zaten şu an için bayağı bir para biriktirdim, 8 GB RAM yapsam daha iyi olur mu? Yoksa 2x4 taktırsam daha mı iyi olur, RAM ile olacağını zannetmiyorum ekran kartı daha önemli diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı