Fait
Centipat
Daha fazla
Öncelikle iyi forumlar diliyorum.
Hemen soruma geçeyim, OnBoard bir ekran kartına sahibim, başlıkta yazdığı gibi İntel HD Grapichs 4000.
Aygıtın sürümü ve sürüm tarihi bu şekilde.
İntel Drvier & Support Assistant uygulaması ile güncellemeleri denetledim, ekran kartı güncellemesi olduğunu bildirdi.
En son sürüm 15 Mayıs 2019 tarihinde çıkmış.
Bilgisayarın tüm detayları ile birlikte ekran görüntüsünü yukarıya bıraktım, göründüğü gibi.
Install düğmesine tıkladım ve karşıma kurulum sihirbazı geldi.
İlerledim ve kurulum tamamlandı, daha doğrusu program kapandı. Yükleme barı tamamı ile dolmuş durumdaydı.
Ardında böyle bir bildirim aldım.
Evet'e tıkladım ve denilenleri yaptım, fayda sağlamadı. İnternet sitesinden manuel olarak eski sürücüleri indirip denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.
Ne yapacağım hakkında fikrim yok.
Güncelleme yaptığım zaman oyunlarda gözle görülür bir artış sağlayacaktır ve ben bunu çok isterim.
Lütfen bilginiz varsa ne yapabileceğim hakkında yazın.
Teşekkürler.
Hemen soruma geçeyim, OnBoard bir ekran kartına sahibim, başlıkta yazdığı gibi İntel HD Grapichs 4000.
Aygıtın sürümü ve sürüm tarihi bu şekilde.
İntel Drvier & Support Assistant uygulaması ile güncellemeleri denetledim, ekran kartı güncellemesi olduğunu bildirdi.
En son sürüm 15 Mayıs 2019 tarihinde çıkmış.
Bilgisayarın tüm detayları ile birlikte ekran görüntüsünü yukarıya bıraktım, göründüğü gibi.
Install düğmesine tıkladım ve karşıma kurulum sihirbazı geldi.
İlerledim ve kurulum tamamlandı, daha doğrusu program kapandı. Yükleme barı tamamı ile dolmuş durumdaydı.
Ardında böyle bir bildirim aldım.
Evet'e tıkladım ve denilenleri yaptım, fayda sağlamadı. İnternet sitesinden manuel olarak eski sürücüleri indirip denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.
Ne yapacağım hakkında fikrim yok.
Güncelleme yaptığım zaman oyunlarda gözle görülür bir artış sağlayacaktır ve ben bunu çok isterim.
Lütfen bilginiz varsa ne yapabileceğim hakkında yazın.
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: