Intel i3 2100 Uyumlu Anakart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki A8-3870K alıp 3 aylığına onu kullansam hd 6550 beni idare eder mi ? O zamana kadar para biriktirip adam gibi bir ekran kartı alabilirim.. Bu 3 ay zarfında 2012 yazına kadar çıkmış sistemleri zorlayan tüm oyunları oynayacağımı düşünün.. Monitörüm dolayısıyla en fazla 1280*1024 te oynayacağım zaten.
Eğer A8-3870K alırda mesela HD 6850 alırsam işlemcideki 6550 ile hd 6850 yi crossfire yapabilir miyim ?
Birde FM1 soket anakart alırsam sadece A serisinden işlemci kullanabilirim değil mi ? Bu seçim pek ileriye dönük olmaz sanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hybrid Crossfire 6450,6570 ve 6670 kartlarıyla çalışır ki öneririm fena olmaz hani :D

(Ama Trinity APU'ları beklemen daha iyi ;) )

Aklıma yattı benim APU düşüncesi bu durumdayken en uygun seçim bu galiba benim adıma..
Ama performans konusunda kaygılarım var.. HD 6670 ve 6550 yi crossfire yaparsam hangi ekran kartı seviyesinde performans sağlarım? En azından HD 6790 olsun..
Birde işlemcisi nasıl? Hep ekran kartı üzerinde durdum ama eğer fm1 soketinde alırsam mecburen uzun süre upgrade yapamayacağım bu yüzden en azından phenom II 965 performansında olur mu?

Peki fusion APU ların işlemcileri nasıl en azından 965 performansı veriyor mu?
Vede HD 6670 ile crossfire yaparsam beni ne kadar idare eder ?

Seni 2-3 yıl idare eder kanımca işlemciler oyun için yeterli 965'e yakın bir peformans sergiliyor APU'nun asıl olayı içindeki grafik işlemcisinin güçlü oluşu işlemci belli bir barajı geçtikten sonra ekran kartı oyunlarda daha büyük bir etken. Ben sana diyeyim daha tam karar verme okullar kapanınca düşecek fiyatlar o zaman tekrar gözden geöçir

Ben (Her ne kadar değiştirecek olsam da) bir HD 6670 kullanıcısıyım ve kötü olduğunu söyleyemem :) Full HD'de zorlanıyor ama oyunlarda pek sıkıntı çekmezsin ki bence AMD A10 Apu'ları daha gelişmiş ekran kartlarıyla crossfire edebilmemizi mümkün kılabilir :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı