Intel i3 6098P Sistem Düşük FPS Sorunu

speak55

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Eski bilgisayarıma anakart, işlemci, RAM aldım. Bütçem olmadığı için ekran kartı alamadım. Sistem:
  • Intel i3 6098P (Vatan'da 6100 yoktu.)
  • MSI Intel H110M Pro VD 2133 MHz
  • GSkill 8 GB 2133 MHz
Knight online oynuyorum, oyuncuların yoğun olmadığı yerlerde 40-70 FPS, yoğun olduğu yerlerde 16-35 FPS. Ben daha yüksek bekliyordum. Ekran kartım olmadığı için mi? R7 240 ya da R7 250 gibi bir ekran kartı alsam FPS'de artış olur mu? İkinci el kart alabilirim. 60 FPS altına düşmek istemiyorum. Yardımınızı bekliyorum.

i3 6098P de dahili GPU olarak HD 510 var bu GPU oyun için yeterli değildir. i3 6100 alsaydın onun içinde HD 530 var. Knight online için yeterdi. Almadan önce keşke araştırsaydın dostum. Sonu P ile biten işlemciler için Harici ekran kartı gereklidir aklında bulunsun. Bütçeni söylersen sana uygun bir ekran kartı önerebilirim.

ben vatana pentium g4400 için gitmiştim aslında bana o işlemcinin iyi olmadığını söyledi kasar dedi 6100 alayım dedim o yok dedi i3 6098p verdi şuanda bugün eski işlemcim olan ati hd 3850 taktım kalabalık yerlerde çok fark etmiyor ama orta derece yerlerde fark ediyor fps tabi video falan çekmek istesem yeterli olmaz sanırım 2 ci el aradım ekran kartı bulamadım bütce fazla yok 200 tl olabilir r7 240 alsam fark edermi şimdiki işlemciyle yoksa hiçmi almıyayım napayım ?
@Buğra Uslu

ben vatana pentium g4400 için gitmiştim aslında bana o işlemcinin iyi olmadığını söyledi kasar dedi 6100 alayım dedim o yok dedi i3 6098p verdi şuanda bugün eski işlemcim olan ati hd 3850 taktım kalabalık yerlerde çok fark etmiyor ama orta derece yerlerde fark ediyor fps tabi video falan çekmek istesem yeterli olmaz sanırım 2 ci el aradım ekran kartı bulamadım bütce fazla yok 200 tl olabilir r7 240 alsam fark edermi şimdiki işlemciyle yoksa hiçmi almıyayım napayım ?
@Buğra Uslu
Fark eder tabi, 250 alabiliyorsan onu al ama.

peki ekran kartını 2 ci el almada bi sakınca varmı isal işlemci 2 ci el almak sıkıntı ama bu durum ekran kartı içinde geçerlimi ?
@Tolga Uysal
Her bileşenin bir ömrü vardır. Yavaşça zaman geçtikçe performans azalır en son bir b*ka yaramaz hale gelir yenisi alınır. Siz 2. el aldığınızda 1-2 yılını es geçmiş oluyorsunuz ve nasıl kullanıldığı hakkında fikrinizde olmadan. Ben özellikle PC bileşenlerinde 2. el önermiyorum tanıdık falan değilse hani. Yine de siz bilirsiniz. AMD 240-250 sizin işinizi görecektir ama, bütçeniz yetiyorsa 0'ını alın ilk siz açın ve kullanın derim ben.

benim psu 400 wat amd ekran kartları fazla wat yiyor benim psu yeterlimi acaba

Powercolor HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı vs

MSI R7 240 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı vatanda bunlar aşşa yukarı 200 tl hangisi almak iyi olur

tmm teşekkürler

HD7750 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı bu kart hakkında yorum yaparmısınız yeni gördüm bunu fiyatı 263 tl çok eski bi kartmı vatana gitsem stokta varmıdır bundan alınırmı bu kart sizce

@My Man!

HD6570 ben kullandım 1 buçuk sene. Wolfteam'de 80 fps falan veriyordu, zamanla 40'a kadar düştü. CS: GO'da ortalama 40 veriyor. Tabi benim sistem senin topladığından çok çok düşüktü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı