Hocam peki keyif alır mıyım? Bir de Microsoft Store'da indirime girmiş 50 TL. Ama ondan alınınca modlanmadigini duydum modsuz eğlenceli olur mu?Oynarsınız.
Microsoft u bilmiyorum, ama ben hem Epic hemde Steam dan modlu oynamıştım. Akıcı şekline gelirsek Youtube da bir kaç testte 30-35 FPS veriyor.Hocam peki keyif alır mıyım? Bir de Microsoft Store'da indirime girmiş 50 TL. Ama ondan alınınca modlanmadigini duydum modsuz eğlenceli olur mu?
Hocam 30 fps kasiyormuş gibi durmaz mı?Microsoft u bilmiyorum, ama ben hem Epic hemde Steam dan modlu oynamıştım. Akıcı şekline gelirsek Youtube da bir kaç testte 30-35 FPS veriyor.
Kişiden kişiye göre değişir o durum. Ben zamanında 1050Tİ ile 30 FPS bile oynasam gözüm alıştıdığından normal geliyordu. Ama gidipte 60 FPS e alışan biri 35 FPS oynayamaz tabi.Hocam 30 fps kasiyormuş gibi durmaz mı?
Tamamdır hocam teşekkür ederim.Kişiden kişiye göre değişir o durum. Ben zamanında 1050Tİ ile 30 FPS bile oynasam gözüm alıştıdığından normal geliyordu. Ama gidipte 60 FPS e alışan biri 35 FPS oynayamaz tabi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.