egmona12
Femtopat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba, bu ilk konum.
Geçen gün MSI GF65 Thin 10sdr cihazını satın aldım, MSI sitesindeki BIOS, ec Firmware, driverları yükledim fakat Intel teknolojilerini kabul etmiyor cihaz. Intel management Engine için heci. İnf'ini dosyasını sağ tıklayıp yüklemeyi deniyorum ama tepki vermiyor. Rapid Speed Technology ise yanlış platform hatası veriyor.
Şu an MSI sitesindeki GF65 Thin 10sdr cihazları i7 işlemci gösteriyor, o yüzden tutarsızlık olabilir mi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Geçen gün MSI GF65 Thin 10sdr cihazını satın aldım, MSI sitesindeki BIOS, ec Firmware, driverları yükledim fakat Intel teknolojilerini kabul etmiyor cihaz. Intel management Engine için heci. İnf'ini dosyasını sağ tıklayıp yüklemeyi deniyorum ama tepki vermiyor. Rapid Speed Technology ise yanlış platform hatası veriyor.
Şu an MSI sitesindeki GF65 Thin 10sdr cihazları i7 işlemci gösteriyor, o yüzden tutarsızlık olabilir mi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
@Recep Baltaş hocam rahatsız etmek istemezdim ama daha önce benzer konular açtığınızı gördüm ve yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Yardım ederseniz çok sevinirimÖncelikle herkese merhaba, bu ilk konum.
Geçen gün msi gf65 thin 10sdr cihazını satın aldım, msi sitesindeki bios, ec firmware, driverları yükledim fakat intel teknolojilerini kabul etmiyor cihaz. Intel management engine için heci.inf'ini dosyasını sağ tıklayıp yüklemeyi deniyorum ama tepki vermiyor. Rapid Speed Technology ise yanlış platform hatası veriyor.
Şu an msi sitesindeki gf65 thin 10sdr cihazları i7 işlemci gösteriyor, o yüzden tutarsızlık olabilir mi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: