Intel i5 10300H Intel Management Engine System is Vulnerable hatası

egmona12

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, bu ilk konum.
Geçen gün MSI GF65 Thin 10sdr cihazını satın aldım, MSI sitesindeki BIOS, ec Firmware, driverları yükledim fakat Intel teknolojilerini kabul etmiyor cihaz. Intel management Engine için heci. İnf'ini dosyasını sağ tıklayıp yüklemeyi deniyorum ama tepki vermiyor. Rapid Speed Technology ise yanlış platform hatası veriyor.
Şu an MSI sitesindeki GF65 Thin 10sdr cihazları i7 işlemci gösteriyor, o yüzden tutarsızlık olabilir mi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle herkese merhaba, bu ilk konum.
Geçen gün msi gf65 thin 10sdr cihazını satın aldım, msi sitesindeki bios, ec firmware, driverları yükledim fakat intel teknolojilerini kabul etmiyor cihaz. Intel management engine için heci.inf'ini dosyasını sağ tıklayıp yüklemeyi deniyorum ama tepki vermiyor. Rapid Speed Technology ise yanlış platform hatası veriyor.
Şu an msi sitesindeki gf65 thin 10sdr cihazları i7 işlemci gösteriyor, o yüzden tutarsızlık olabilir mi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
@Recep Baltaş hocam rahatsız etmek istemezdim ama daha önce benzer konular açtığınızı gördüm ve yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim

Dosya Ekleri

• resim_2021-09-19_135014.png
    resim_2021-09-19_135014.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    197,6 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı