Intel i5-1035G1 işlemci alınır mı?

Benim de gönlümden Ryzen 5 4000 serisi geçiyor ama bazı testlerde MX 330, Ryzen içindeki Vega 6'dan daha çok FPS veriyor gibi.

Ama Ryzen 5 almanı öneririm. Dualchanell RAM kullanıyorsan faydasını göreceksin. AMD çok çekirdek, Intel'de tek çekirdekte performanslı çalışıyor. Haberin olsun. Ona göre al. Oyun için Intel almanı öneririm. Diğer işlerini AMD'de yapar zaten.

Intel Core i3 10110U bile ondan hızlı ve güçlü. i3 10110U 4.1 GHz'ye çıkabilir iken i5 1035G1 3.60 GHz'ye çıkabilir. Yani anlayacağın i3 bile bazı yerlerde i5'ten daha güçlü. 🙂
Bende i3 10110U var. Ondan karşılaştırıyorum.
Bunu pili uzun süre dayanır.
sadece ghz ı bilen insanlardan söz dinleyemeyin bence
Arkadaşlar uzun bir süredir laptop bakıyoruz. Acelem olmadığı için Ryzen 4000 mobil serisini bekledim ama onlar da çıkmak bilmedi. Şu anda piyasada olan çok az model var ve bu modeller hoşuma gitmedi. Artık 1 aylık sürede yeni bir laptop almak durumundayım.

İstediğim işlemci özellikle iş için kullanılacağından U serisi olsun istiyorum. H serilerinden bir işlemci istemiyorum çünkü pil süresi benim için önemli. Şu anda beğenmiş olduğum laptop i5-1035G1 işlemciye sahip. Yanında MX 330 var. Ancak ben bu işlemciyi anlayamadım. Kimisi yermiş kimisi övmüş.

Özellikle ısındığında 1 GHz altına düştüğünü söyleyenler var. Zaten bu hızda çektirebileceği işkenceyi az çok tahmin edebiliyorum. Sizin görüşlerinizi almak istedim. Sizce alınabilir bir işlemci mi? Yoksa Ryzen 4000 serisi için 1 ay daha beklemek mi gerekir? Onun da çıkacağının veya modellerin çoğalacağının garantisi yok tabii.
ben aldım ısınma dedikleri 3 saat cs go oynarsasn olucak sıcaklık
Normal. Ben 7 nesilim sen 10 nesil.

Ayrıca OC Yapılsam seni geçerim çok fark yok.
oc yaparsan teröristler c4 yerine senin laptopu kullanır

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı