Elektronik Intel i5-12400F / RTX 3070 sistem 18.000 TL!

Ya kimse kusura bakmasın ama 18 bin liraya ben 8GB VRAM'li sistem almam. 12400F, 5600'den bile iyi bir işlemci ona söz yok fakat o ekran kartı o sisteme uymamış. Stok eritme amaçlı yapılmış 3070 için. 4060 olsaydı mükemmel olurdu fakat şu anda bu imkansız. Şahsi görüşüm 6700XT sistemler buna göre daha avantajlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kimse kusura bakmasın ama 18 bin liraya ben 8 GB VRAM'li sistem almam. 12400F, 5600'den bile iyi bir işlemci ona söz yok fakat o ekran kartı o sisteme uymamış. Stok eritme amaçlı yapılmış 3070 için. 4060 olsaydı mükemmel olurdu fakat şu anda bu imkansız. Şahsi görüşüm 6700XT sistemler buna göre daha avantajlı.

Hocam 8 GB VRAM'de RX 6700 XT kullanıcısı olmama rağmen çoğu oyunda 3070 geçiyor ve 18000 TL.

Hocam performansına baktığınız zaman 3070 daha üstün. Bu DDR2 bir sistemi önerip "16 GB RAM var çok iyi" demekle aynı şey değil mi?

Hocam performansına baktığınız zaman 3070 daha üstün. Bu DDR2 bir sistemi önerip "16 GB RAM var çok iyi" demekle aynı şey değil mi?
2K-4K oyunlarda 3070 cortluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6700XT'nin VRAM avantajı en azından şimdilik sadece 2K'da belli olur. 1080p için 8GB biraz optimizasyon ile hala yeterli. Çok çok rahat yetecek bir seviye değil evet, ama öcü de değil 8GB VRAM. Gerçi 3070'in eski nesil kart olması ve FG gibi teknolojilere sahip olmaması biraz soğutuyor karttan ama 2K merakı yoksa hala tercih edilebilir.

Değil dostum arkadaş gayet haklı ama bende bir 3070 kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim ki AMD çok daha ucuza daha iyi performans verse de yazılımsal sorunları benim için büyük risk. Ve ayrıca 18000 TL verdiğin bilgisayarda yazılımsal problemlerle uğraşmak ister miydin dostum bir yandan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı