Intel i5 3210M Sıcaklık Sorunu

Bende Casper kullanıyorum. İnternette takılıyorum Youtube'de müzik dinliyorum değerler bu;

ss.png

Fotoğrafı hemen çekip attım 2 sn bile beklemedim. Benim bilgisayarda 4 senelik. Sizin boştayken bile %100 mi kullanıyor?

Benim anlamadığım şey işlemci %100 yükte 90 derece sabit 91 92 derece falan da oluyor. Ama ekran kartı %100 kullanımda 70 dereceyi geçmiyor soğutucu blok falan mı sıkıntılı acaba ?

Benim anlamadığım şey işlemci %100 yükte 90 derece sabit 91 92 derece falan da oluyor. Ama ekran kartı %100 kullanımda 70 dereceyi geçmiyor soğutucu blok falan mı sıkıntılı acaba ?
Ekran kartı da normal bence ben 2012 oyunu oynuyorum ekran kartım 61 dereceye falan çıkıyor normal boşta iken sıkıntı yok bilgisayarınızda siz oyun sırasındayken sıcaklık değerlerini AIDA64 ile bakıp atın.

Oyun sırasında zaten ekran kartı GTA V'de 70 derece geçmiyor %100 kullanımda ama işlemci %100 kullanımda 90 derecelerde.
Tam normal bir şey 4 sene önceki bilgisayar yeni oyunlarla %100 uyum sağlamaz darboğaz yapabilir birde hem Casper hemde laptop kullanıyorsunuz. Sonuçta kapalı kutu. Kapanmıyorsa yavaşlama yoksa kafana takma.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı