Intel i5 9400F sıcaklık değerleri

Chomarpat

Hectopat
Makaleler
1
Herkese merhabalar. İşlemcim boşta ortalama 45 derece, oyun oynarken ortalama 80 derecede çalışıyor. Stok soğutucu kullanıyorum. Kasa ve havalandırması da iyi. Bana fazla geldi bu sıcaklık. Soğutucunun tam oturduğundan eminim kontrol ettim. Neden olabilir sizce? Orjinal soğutucu ile İ5 9400F kullanan diğer arkadaşlar bana kendi sıcaklık değerlerini söylerlerse çok memnun olurum.

Sistemim: Cooler Master MB 511 RGB ASUS ROG STRIX B365F GAMING ● intel i5 9400F Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance LPX 3000 MHz CL16 DDR4 RAM ASUS ROG STRIX RX 590 8 GB Samsung 860 Evo SSD 500 GB Cooler Master 650W 80+ PSU ASUS VG258Q

Son düzenleme:
Herkese merhabalar. Sistemim 1 aylık. İşlemcim boşta ortalama 45 derece, oyun oynarken ortalama 80 derecede çalışıyor. Stok soğutucu kullanıyorum. Kasa ve havalandırması da iyi. Bana fazla geldi bu sıcaklık. Soğutucunun tam oturduğundan eminim kontrol ettim. Neden olabilir sizce?
Kasa ne?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı